Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Tukiliiton paikallistoiminta

Tukiliiton paikallisyhdistykset tukevat kehitysvammaisia henkilöitä ja heidän perheitään. Sivuiltamme löytyvät paikallisten yhdistysten yhteystiedot. Jos et vielä ole jäsen, voit täyttää liittymislomakkeen, niin etsimme sinulle lähimmän yhdistyksen.

Yhdistysten ja jäsenistön koulutukset 2017 

Seuraavat treffit ovat 30.9.2017 Tampere, 7.10.2017 Kuopio ja 25.11.2017 Rovaniemi. Lisätietoa Aluetreffeistä ja tilauskoulutuksista.

 

Taloudellinen tuki yhdistysten ja tukipiirien toimintaan vuosille 2017 - 2020

Toimintarahaa haki 41 yhdistystä. Uuden strategian myötä tukea myönnettiin ensisijassa vammaisten henkilöiden oikeuksiin ja tukeen vaikuttamiseen. Tukea myönnettiin myös yhdistystoiminnan kehittämiseen ja vertaistukitapahtumien järjestämiseen. 

Tukea saaneet yhdistykset ja vuodet, joille tuki on myönnetty.

Haettava avustus on suuruudeltaan 500 € - 3000 € vuodessa ja tukea myönnettiin jopa neljäksi vuodeksi. Tuen saamisen ehtona oli edelleen yhteistyö muiden jäsenyhdistysten kanssa.

Tukipiireille jaetaan taloudellista tukea 1000€ vuosina 2017 ja vuosina 2018. Tätä tukea piirien ei tarvitse erikseen hakea. Lisäksi tukipiirit voivat hakea toimintarahaa kuten muutkin jäsenyhdistykset.

Tarkemmat jakokriteerit on hyväksytty liittohallituksen kokouksessa 27.5.2016. Lisätietoa Lea Vaitti, lea.vaitti@kvtl.fi, 050 5288 386.

 

Liittokokousviikonloppu
19. - 20.5.2017 Rovaniemi

Kutsu liittokokoukseen postettiin helmikuun alkupuolella. Lisätietoa ja ilmoittautuminen.


Sote-uudistus

Maakuntien vastuulle tulee mm. sosiaali- ja terveydenhuollon järjestäminen. Kunnilla säilyy vastuu peruspalveluista esimerkiksi varhaiskasvatuksesta koulutuksesta ja kaavoituksesta. Järjestöillä ja yhdistystoimijoilla on tärkeä rooli tuoda tietoa maakunnallisiin työryhmiin ja keskustelutilaisuuksiin. Lisätietoa sote-uudistuksesta.

 

Akkunassa yhdistystoimijoille ajankohtaista asiaa

Lue uusimmat Akkuna-uutiskirjeemme tai tee tilaus.

 

 


 

 

 

 

 


Tehdään yhdessä hyvä maailma -esite kutsuu mukaan yhdistystoimintaan. Esitettä voi tilata osoitteesta tilaukset@kvtl.fi

Esitteen voi ladata pdf-muodossa tästä linkistä:
Tehdään yhdessä hyvä maailma