Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Kohtaamut-kampanja

Tervetuloa sivullemme. Voit tukea toimintaamme lahjoituksin, lisätietoa sivulla
www.kohtaamut.fi

 

Kohtaamut!

Kutsumme kehitysvammaiset ihmiset, heidän läheisensä, yhdistystoimijat, alan ammattilaiset ja ylipäätään kaikki ihmiset jatkamaan yhdessä #kohtaamut-kansanliikettä, jonka aloitimme tammi-helmikuussa A2 Kehitysvammais -illan kutsusta. Hienoja tapahtumia järjestettiin hetkessä yli 50.

Vammaisten ja vammattomien ihmisten tasavertaisen kaveruuden ja helppojen kohtaamisten aika on nyt.

 

Jos innostuit, kokoa tiimi ja merkitse yhteiseen työlistaan:

- Päätä tapahtuman luonne ja paikka.

Ideaa voi soveltaa monella tavalla. Haastatteko päättäjät sählymatsiin? Tuntuuko luontevalta järjestää kaikkien yhteinen karaoke-ilta? Olisiko kiva järjestää sauvakävelyiltapäivä tai onki- tai pilkkikisat? Tarvitseeko jonkin työmaan aita graffititaidetta? Tyyli on vapaa.

- Varmista tuen ja mahdollisen kuljetusavun riittävyys, jotta kehitysvammaiset ihmiset itse pystyvät osallistumaan myöhäisillan tapahtumaan.

- Kutsu mukaan paikallisia yhteistyökumppaneita, joita voivat olla musiikki-, urheilu-, teatteri- ja muut harrastekerhot, sateenkaariväki, seurakunnat, ravintolat, kahvilat tai pienet elokuvateatterit.

- Levitä sanaa verkostoissa. Käytä myös sosiaalista mediaa. Käytä häshtägiä #kohtaamut, niin tapahtumat löytää helposti.

- Ota ajoissa yhteys paikalliseen mediaan. Samalla viestiin voi kytkeä muita sisältöjä. Voit korostaa esimerkiksi ihmisoikeuksia.

- Välitä tapahtuman tiedot Tukiliittoon vastaamalla nettilomakkeeseen: www.webropolsurveys.com/S/D53E6AAD59E8406C.par

Tukiliitto kokoaa tapahtumat  tapahtumakalenteriin: www.kvtl.fi/fi/tapahtumat

- Jos tapahtumassa on musiikkia, huolehdithan että Teosto-maksu, vajaa 40 e, tulee maksettua. Maksu pitää suorittaa, jos tapahtumassa on musiikkia ja jos järjestätte tapahtuman erillisenä kutsutilaisuutena muualla kuin kahvilassa, baarissa tai kodeissa, www.teosto.fi tai p. 010 808 118.

- Ota valokuvia ja/tai pieniä videoita. Levitä niitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa häshtägilla #kohtaamut. Näin tapahtumat löytyvät ja sana leviää.

- PIDÄ HAUSKAA!


Ystävällisin terveisin,
Tukiliiton #kohtaamut-tiimi
eli Merja Määttänen, Petra Saarinen ja Jaana Teräväinen
Yhteinen sähköposti: kohtaamut@kvtl.fi

Osallistu myös lahjoituskampanjaan: www.kohtaamut.fi