Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

2.5.2011
Haemme Best Buddies -projektiin aluevastaavia (2 paikkaa)
 

Best Buddies on vapaaehtoistoimintaa, joka yhdistää kehitysvammaisen ja vammattoman nuoren kaveripariksi. Best Buddies on iloista kaverimeininkiä!

Palkkaamme kaksi osa-aikaista aluevastaavaa, jotka pyörittävät Best Buddies -toimintaa pääkaupunkiseudulla. Aluevastaavien tehtävänä on yhdistää kaveripareja, järjestää osallistujien aloituskoulutuksia ja tukea osallistujia toiminnassa.

Hakijoilta odotamme

  • innostusta nuorten kanssa toimimiseen
  • raikasta ja ennakkoluulotonta asennetta

Työ edellyttää

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin

Aluevastaavat työskentelevät työparina. Työaika on keskimäärin 8 h/viikko. Työsuhde solmitaan ajalle 1.6.2011–31.5.2012.

Työskentely tapahtuu vaihtuvissa paikoissa ja osittain etätyönä esim. kotoa käsin. Best Buddies -projektissa työskentelee myös projektipäällikkö ja projektityöntekijä, joiden työpaikka sijaitsee Tampereella.

Lisätiedot puhelimitse: projektipäällikkö Taru Oulasvirta, puh. 0207 718 224, 3.5. klo 14–16, 6.5. klo 9–11, 9.5. klo 14–16 ja 12.5. klo 9–11.

Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan TES:n mukaan ja tehtävän vaativuusryhmä on 3. Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkastetaan lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote.

Hakemukset ansioluetteloineen sähköisesti viimeistään 15.5.2011 osoitteella taru.oulasvirta@kvtl.fi.

Lue lisää Best Buddies -toiminnasta osoitteessa www.bestbuddies.fi.


 
Takaisin