Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

4.7.2013
Ennakko: Tiedän mitä tahdon -päätösseminaari joulukuussa
 

Kehitysvammaliiton ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Tiedän miten tahdon! -projektissa (2010 - 2013) on kokeiltu vammaisten henkilöiden yksilöllisten palveluratkaisujen räätälöintiä henkilökohtaisten budjettien avulla.
 
Projektin päätösseminaari Tiedän mitä tahdon! Yksilöllisiä palveluratkaisuja henkilökohtaisilla budjeteilla pidetään 10.12.2013 Helsingissä, Helsinki Congress Paasitornissa.

Seminaarissa kuullaan, millaisia tuloksia ja kokemuksia henkilökohtaisen budjetoinnin kokeilussa on saatu:

  • Millaisia yksilöllisiä palveluratkaisuja kokeiluun osallistuneet päämiehet eli palvelujen käyttäjät ovat itselleen räätälöineet ja millaisin tuloksin?
  • Mitä mahdollisuuksia ja haasteita palvelujen käyttäjien valinnanvapautta ja itsemääräämistä korostava työote tuottaa työntekijöille, entä palveluja järjestäville ja toteuttaville organisaatioille?
  • Millainen on projektissa kehitetty ja kokeiltu henkilökohtaisen budjetoinnin toteutusmalli?
  • Mitä tuloksia saatiin projektin tutkimuksessa itsemääräämisoikeuden toteutumisesta ja valtasuhteiden merkityksestä henkilökohtaisessa budjetoinnissa?
  • Edistääkö uudistuva sosiaalihuoltolaki palvelujen käyttäjien valinnanvapautta? Miten sosiaalityö muuttuu asiakkaiden odottaessa entistä yksilöllisemmin räätälöityjä palveluja ja suurempaa määrittelyvaltaa?

Lisätietoa, alustava ohjelma ja ilmoittautuminen (viimeistään 11.11.2013): www.kehitysvammaliitto.fi/kalenteri
 
Lisätietoa Tiedän mitä tahdon! -projektista, henkilökohtaisesta budjetista ja ratkaisuista:
www.verneri.net/hb

Lähde: Verneri

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=954

 
   

 
Takaisin