Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

17.6.2013
Hyvä päivä – kuvia elämästä, haaveista ja ilosta 17.–19.6.2013
 

ASPA Palvelujen järjestämä Hyvä päivä -valokuvanäyttely esittelee havaintoja hyvästä arjesta, vilahtavista onnen hetkistä ja unelmista. Näyttelyn taiteilijat ovat mielenterveyskuntoutujia ja eri tavoin vammaisia ihmisiä. 

Valokuvanäyttely on osa toimittaja Eve Mantun ideoimaa Hyvä päivä -tempausta, joka järjestetään ensimmäistä kertaa 15.6.

ASPA Palvelujen asiakkaiden töistä koostuva näyttely on esillä Helsingin Malmitalossa 17.–19.6.2013. Näyttelyn tavoitteena on antaa ihmisille kanava kertoa omista toiveistaan uudella tavalla.

Hyvä päivä voi olla pienikin arkinen elämys tai saavuttamaton unelma. Kivuton ja lääkkeetön päivä on haave, joka pysäyttää ajattelemaan.

”Hyvä päivä ei ole vain ASPA Palvelujen asiakkaille suunnattu yksittäinen valokuvaushaaste, vaan se muistuttaa myös henkilökuntaa yksilökeskeisyydestä ja kuuntelemaan pysähtymisestä. Meille Hyvä päivä on enemmänkin jonkin uuden alku kuin vain yksittäinen tempaus”, sanoo Anna Hokkanen, aivovammaisille suunnatun Pihlajan päivätoimintayksikön palveluvastaava.

Kuvagalleria verkossa:
www.aspapalvelut.fi

 

 
   

 
Takaisin