Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

31.5.2013
Tampeen Me Itse Hämpeille eettinen palkinto
 

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on myöntänyt vuoden 2013 etiikan edistämispalkinnon Me Itse ry:n Tampereen Hämpit -alajaokselle. Palkinnon suuruus on 5000 euroa.

Me Itse ry on kehitysvammaisten ihmisten itse perustama yhdistys, joka puolustaa kehitysvammaisten ihmisoikeuksia.  Yhdistyksen tavoitteissa mainitaan, että "tarvitsemme tukea, mutta emme holhousta". Tampereen Hämpit on Me Itse ry:n Tampereen seudulla vaikuttava alajaosto eli paikallinen toimintaryhmä


Etiikan edistämispalkinto

Palkinto luovutettiin yhdistykselle 27.5.2013 sairaanhoitopiirin valtuuston kokouksen yhteydessä. Sairaanhoitopiirin hallitus päättää palkinnosta vuosittain hoitoeettisen neuvottelukunnan esityksestä.

Pirkanmaan terveydenhuollon etiikan edistämisrahasto on perustettu Taysin 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Rahastosta palkitaan henkilöitä ja hankkeita, jotka edistävät eettisten näkökulmien esilletuomista väestön terveydenhuollossa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin toiminta-alueella.

Palkintoa ei voi itse hakea omalle toiminnalleen.

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=933


Palkintoa olivat noutamassa (oikealta) Pertti Laitinen, Aki Lindroos ja Sylvi Nevalainen sekä taustatukena toiminut Minna Pääkkö-Topi. Kuva JT.   

 
Takaisin