Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

22.5.2013
Abilis julkaisi vammaisten ihmisten elämäntarinoita 21 maasta
 

Suomalainen Abilis-säätiö on julkaissut juhlakirjan Pienellä tuella suuria asioita, joka koostuu vammaisten ihmisten itse kertomista yli 50 elämäntarinasta 21 eri maasta, Aasiasta, Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta.

  Juhlakirja kertoo kuvin ja sanoin ainutlaatuisesta ja tärkeästä työstä, jota suomalainen Abilis-säätiö tekee myöntämänsä projektirahoituksen kautta kehittyvissä maissa. Jokainen kirjaan kirjoittanut henkilö on osallistunut Abilis-säätiön rahoittamaan projektiin. Pienellä tuella on ollut suuri merkitys: Elämä on saanut ihmisestä uuden otteen.

Kirja on myös kannanotto keskusteluun kehitysavun tarpeellisuudesta ja rahojen perillemenosta. Abilis-säätiö haluaa antaa käytännön todistuksia siitä, mitä kaikkea saadaan aikaan: verorahat menevät konkreettiseen tukeen, jonka kautta kehitysmaissa asuvat vammaiset voimaantuvat, saavat toimeentulon lähteen ja pystyvät osallistumaan yhteiskuntaan tasavertaisena jäsenenä.

Pienellä tuella suuri asioita, 160 s, valokuvakuvitus, kierresidottu, erityispaksu paperi. Kustantaja: Abilis-säätiö. Toimitus: Ari Suutarla, Marjo Heinonen, Charlotta Boucht. Äänikirja näkövammaisille on valmistumassa. Englannin kielinen painos ilmestyy syksyllä 2013.

Lisätietoja: Abilis-säätiö

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=928

 
   

 
Takaisin