Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

17.5.2013
Malike: Ulos talosta, pois pihasta -kutsuseminaari toukokuussa
 

Malike järjestää kutsuseminaarin henkilöille, jotka ovat osallistuneet Malikkeen kaksipäiväiseen Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutukseen.

Malike on järjestänyt vuodesta  2008 lähtien 26 Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutusta, joissa on koulutettu yhteensä peräti 270 henkilöä. Koulutuksiin on osallistunut sekä alan ammattilaisia että vaikeavammaisten henkilöiden lähi-ihmisiä.

- Toukokuun seminaari antaa uusinta tietoa ja tuoreita ideoita henkilöille, jotka ovat osallistuneet  toimintavälinekoulutuksiin vuosien varrella, sanoo verkostokoordinaattori Tanja Tauria Malikkeesta.

Seminaarissa THL:n erikoissuunnittelija Tuula Hurnasti kertoo ajankohtaisia asioita apuvälinepalveluista. Lapsiasiainvaltuutetun toimistosta ylitarkastaja Kirsi Pollarin aiheena on ”Lapsen osallisuus oikeutena”. Lisäksi kuullaan kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja ja tutustutaan Malikkeen uusimpiin toimintavälineisiin.

- Päivän aikana osallistujat voivat vaihtaa kokemuksia ja kertoa ratkaisuista, jotka ovat lisänneet  vaikeavammaisten ihmisten osallistumista heidän arjessaan.

Seminaari järjestetään 28.5.2013 Malike-keskuksessa Tampereella. Malike-keskuksen osoite on Sumeliuksenkatu 18 B, 3 krs, 33100 Tampere.


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=921

Tuorein Ulos talosta, pois pihasta -toimintavälinekoulutus järjestettiin toukokuussa Tampereella.

   

 
Takaisin