Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

17.4.2013
Kävele ja vaikuta -tapahtumat kokoavat lapsiperheitä
 

Tukiliiton Kävele ja vaikuta -tapahtumat 2013


Tukiyhdistyksiä järjestävät Kävele ja vaikuta -tapahtumia keväällä. Tänä vuonna kampanjan teema vaatii lapsiperheille tukea arkeen.


Liperi, 27.4.2013

Pohjois-Karjalan Kehitysvammaisten Tukipiiri ry järjestää Hyvän tuulen -tapahtuman. Honkalampikeskuksen piha-alueella on liikunnallisia rasteja, ”tietoiskurasteja”, luovaa liikuntaa, tanssia, ruokailua, nuotiokahvia, tutustumisia ja yhdessäoloa.

Lisätietoja:
Ritva Silvennoinen
ritva_silvennoinen@hotmail.com

 

Huittinen 2.5.2013

Huittisten Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry ja Me Itse -alajaos järjestävät Kävele ja vaikuta -tapahtuman torilla. Paikalle toivotaan mm. koululaisia, päättäjiä ja muita kiinnostuneita.

Lisätietoja:
Maritta Tuominen
maritta_tuominen@hotmail.com

 

Utajärvi, 4.5.2013

Kävelemme kotihoidon palveluiden puolesta ja haastamme mukaan kaikki kuntalaiset ja päättäjät sekä naapurikuntien tukiyhdistykset. Tapahtuman järjestää Utajärven Kehitysvammaisten Tuki ry.

Lisätietoja:
Maija Koistinen
maija.koistinen@gmail.com

 

 

Rovaniemi  29.4.2013

Peruskouluikäiset erityiskoululaiset menevät tutustumaan kaupungintaloon ja tapaamaan kaupunginjohtajaa ja valtuuston puheenjohtajaa. Tutustumispäivän organisoimisesta vastaa Rovaniemen Kehitysvammaisten Tuki ry.

Lisätietoja:
Hilpi Ahola
Hilpi.ahola@pp.inet.fi

 

 

Lahti 5.5.2013

Lahden seudun Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää Kävele ja vaikuta -tapahtuman Pikku-Vesijärvellä. Teemana on apua lapsiperheiden arkeen: harrastusmahdollisuudet Lahden seudulla.

Lisätietoja:
Mia Riihimäki
miiariihimaki1@gmail.com

 

 

Juva 2.5.2013

Juvan torilta marssitaan Juvan kirkonkylän ala-asteen pihalle. Telttakatoksissa on tarjoilua (simaa ja munkkeja) ja mukana olevien tahojen esiteitä ym. muuta materiaalia. Kiipeilytelineissä on lapsille aktiviteetteja. Teemoina ovat lapsiperheille tukea arkeen, vapaaehtoisuus ja jokainen on kunnan täysivaltainen asukas/toimija. Tapahtuman pääjärjestäjä on Juvan Kehitysvammaisten Tuki ry, ja yhteistyökumppaneina ovat: Juvan kehitysvammahuolto, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Juvan yksikkö, Lapsen kengissä ry, Vuoden iskät ry ja SPR.

Lisätietoja:
Seija Kähärä
seija.kahara@gmail.com

Maritta Jurva
marita.jurva@elisanet.fi

 

Oulu, 5.5.2013

Tapahtuman teemana on tasavertainen oikeus tuettuun oppimiseen. Paikalle toivotaan uuden Oulun ja ympäristökuntien perheitä, joissa on kehitysvammainen lapsi. Mukaan kutsutaan myös Pohjois-Suomen autismin kirjo -yhdistyksen perheet. Muodostamme ihmisistä tukiverkon. Tapahtuman järjestää Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry, ja mukana järjestelyissä ovat myös Pohjois-Suomen autismin kirjo ry sekä VAU ry.

Lisätietoja:

Kati Sunila
kati.sunila@elisanet.fi

tai
oketuki@elisanet.fi

 

Lue lisää Kävele ja vaikuta -tapahtumista:
www.kvtl.fi/fi/kavelejavaikuta


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=902

 


   

 
Takaisin