Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

12.4.2013
Selkosanomat-verkkolehti on vuoden digitaalinen innovaatio
 

 

Selkosanomien verkkolehti palkittiin Aikakausmedian järjestämässä aikakauslehtikilpailu Editissä vuoden 2012 parhaana digitaalisena innovaationa.

Palkintoraadin mukaan Selkosanomien verkkolehti on kohderyhmien ehdoilla toteutettu ja kansainvälisestikin ainutlaatuinen kokonaisuus. Raadin sanoin se on selkeydessään raikas tuulahdus, joka tarjoaa kaikille julkaisijoille myös muistutuksen kasvavan lukijaryhmän tarpeista ja asioiden selkeästä esittämisestä. Lehden sivustolla on innovatiivinen ja aidosti uudenlainen palvelunäkökohta.

- Tuntuu hienolta, että aikakauslehtimaailman marginaalista tulevana nappasimme voiton isojen lehtitalojen nenän edestä, päätoimittaja Hannu Virtanen iloitsi vastaanottaessaan palkintoa 10.4. järjestetyssä Aikakausmedian tilaisuudessa.

Selkosanomien verkkolehti on alusta asti suunniteltu käyttäjälähtöisesti ja kohderyhmien kanssa yhteistyössä. Selkosanomat on suunnattu ihmisille, joille yleiskielisen tekstin lukeminen on vaikeaa tai mahdotonta.

Selkosanomien verkkolehden ovat toteuttaneet Selkokeskus ja verkkopalveluyksikkö Papunet yhteistyössä. Molemmat ovat osa Kehitysvammaliittoa.


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=898


 
   

 
Takaisin