Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

21.3.2013
Kysely perheille ja ammattihenkilöille erityistä tukea tarvitsevan lapsen sisaruudesta
 

Savonia AMK: n sairaanhoitaja- ja sosionomiopiskelijat tekevät opinnäytetyön sisaruuteen liittyen. Opinnäytetyöhön liittyy kysely perheille ja ammattihenkilöille. Tämä kysely on osa Kehitysvammaisten Tukiliiton, Rinnekoti- Säätiön Norio- keskuksen, SYLVA ry:n ja TATU ry:n yhteistä sisaruushanketta.

Edellä mainitut järjestöt ovat järjestäneet sisaruusseminaareja ja kehittäneet toiminnoissaan (sopeutumisvalmennuskurssit, koulutukset) erityistä tukea tarvitsevan lapsen sisaruuteen liittyviä asioita. Tämän kyselyn avulla kerätään tietoa myös suunnitteilla olevan hankkeen taustaksi. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa erityistä tukea tarvitsevien lasten sisarusten huomioimisesta niin perheessä kuin ammattihenkilöiden tekemässä työssä.

Pyydämme ystävällisesti erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempia ja perheiden kanssa työskenteleviä ammattihenkilöitä vastaamaan kyselyyn, joka löytyy alla olevasta linkistä.

Ammattilaiset http://www.webropolsurveys.com/S/DB3E893BA21F6CD2.par
Perheet http://www.webropolsurveys.com/S/D1E3A5D79FFF3CC8.par

Kyselyn vastausaikaa on 28.3.2013 saakka, jonka jälkeen kysely sulkeutuu.

Vastaajilta kysytään vain oleellisimmat taustatiedot ja tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Vastaajien henkilöllisyyttä ei voida millään tavalla tunnistaa kyselyn pohjalta. Kyselyn tulokset ovat yllämainittujen järjestöjen käytettävissä. Vastausten pohjalta otetaan myös aihe opinnäytetyöllemme.

Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Toivomme kuitenkin mahdollisimman monen vastaavan kyselyyn, jotta voimme yhteistyössä kehittää erityistä tukea tarvitsevan lapsen sisaruuden huomioimista.

Yhteistyöterveisin
Varpu Rytkönen, sosionomiopiskelija ja Liisa Honkakoski, sairaanhoitajaopiskelija, Savonia AMK Iisalmi

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=883

 

 
   

 
Takaisin