Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

2.4.2013
Ilmoittautuminen on päättynyt: Linnanmäen Lasten Päivä sunnuntaina 28.4.2013
 

Kehitysvammaisten Tukiliitto sai Linnanmäkeä ylläpitävään säätiöön kuuluvalta Lastensuojelun Keskusliitolta mahdollisuuden kutsua Lasten Päivä -tapahtumaan liittomme jäseniä ja heidän perheitään.

Nyt sekä ensimmäisen että toisen ilmoittautumiskierroksen (125 + 90) rannekkeet ovat menneet. Kiitos kaikille ilmoittautuneille.

Kutsut jaettiin Tukiliitossa jäsenyhdistysten jäsenille seuraavin periaattein: Varsinaisen kutsun saavan tuli olla alle kouluikäinen tai peruskouluikäinen lapsi. Hänen lisäkseen samasta perheestä sai ilmoittautua korkeintaan kolme henkilöä, sisältäen tarvittaessa avustajan, eli max 4 henkilöä / perhe. Jokaisen kutsuvierastilaisuuteen osallistuvan piti ilmoittautua erikseen ja saada oma ranneke. Paikan saaneille postitetaan rannekkeet.

Lasten säätiön tiedotteesta:

Lasten Päivä alkaa kolme tuntia kestävällä kutsuvierastilaisuudella klo 10–13 (portit avataan jo klo 9.30), jolloin huvipuisto on ainoastaan Lasten Päivän vieraiden käytössä. Linnanmäki avaa porttinsa muulle yleisölle klo 13, mutta Lasten Päivän vieraiden on mahdollista jatkaa huvittelua säätiön tarjoamilla kyseisen päivän rannekkeilla aina sulkemisaikaan klo 20.00 asti.

Rannekkeiden lisäksi Lasten Päivän Säätiö tarjoaa päivän aikana vierailleen välipalapussit. Päivän aikana heille tarjoutuu myös mahdollisuus käydä Merimaailma SEA LIFE Helsingissä 50 % -alennuksella.

Jokainen kutsuvieras saa itselleen rannekkeen, joka toimii sisäänpääsytunnisteena alueelle kutsuvierastilaisuuden aikana, jolloin huvipuisto on suljettuna muulta yleisöltä. Alle vuoden ikäiset vieraat eivät tarvitse omaa tunnistetta, sillä he pääsevät kulkemaan alueelle aikuisten mukana. Lasten Päivän rannekkeet on tarkoitettu käytettäviksi tapahtumapäivänä.

Ilman kutsuja jäävät ystävät ja sukulaiset voivat tulla huvipuistoon klo 13 alkaen. Huvipuiston alueelle on maksuton sisäänpääsy. Rannekkeita ja laitelippuja voi ostaa lipunmyyntipisteiden lisäksi myös osasta kioskeja ja kahviloita.

Kehitysvammaisten Tukiliitossa asiasta on tiedotettu jäsenistölle liiton nettisivuilla, facebookissa, eri verkostoissa ja alueellisissa tiedotteissa. Tarvittaessa lisätietoja saa Hanne Mustoselta, hanne.mustonen@kvtl.fi tai 0207 718255.

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=879
 
   

 
Takaisin