Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

2.4.2013
Perheily-tapaaminen Tampereella 20.4.
 

Perheily-toiminta alkaa Tukiliitossa. Lapsiperheille tarkoitettua toimintaa tehdään paikallisyhdistysten, tukipiirien ja keskusjärjestön yhteistyönä. Perheily voi olla vertaistukea, perheiden yhteistä toimintaa, sosiaalisen median perheilykäyttöä ja oman paikkakunnan palveluihin vaikuttamista.

Toiminta käynnistetään vaiheittain. Ensimmäinen askel on tapaaminen Tampereella, Tulppaanitalolla (Pinninkatu 51) lauantaina 20.4.2013 klo 10-15:30.  Aloitamme klo 9:30 aamukahvilla.

Huhtikuun tapaamisessa on mahdollisuus tavata Perheilystä kiinnostuneita muita vanhempia ja Tukiliiton työntekijöitä, jotka ovat innoissaan Perheily-toiminnan käynnistämisestä. Ideoimme, mitä kaikkea toiminta voisikaan olla.

Ilmoittaudu  viimeistään ti 2.4.13:
https://www.webropolsurveys.com/S/CF8001F6A41A6ED9.par


Tukiliitto maksaa Perheily-ideointipäivään tulevan matkakulut yleisten kulkuneuvojen taksan mukaan. Päivän aikana on tarjolla myös kahvia ja syömistä. Majoittumiskustannuksia emme maksa.

 

Jos toimit tai olet jäsenenä Tukiliiton yhdistyksessä, ilmoittele Tampereelle tulostasi yhdistyksen puheenjohtajalle tai muulle toimihenkilölle, elleivät asiaa vielä tiedä.

Annamme mielellämme lisätietoja Perheilystä.

Terveisin Tukiliitosta

Tanja Laatikainen
tanja.laatikainen@kvtl.fi
puh. 0207 718 251

Oili Jyrkämä
oili.jyrkama@kvtl.fi
puh. 0207 718 225

Järjestäjä:
Tukiliiton kansalaistoiminta

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=878
 
   

 
Takaisin