Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

7.4.2011
Yhdistykset jalkautuvat 29.4. eri puolilla Suomea
 

Kävele ja vaikuta! 29.4.2011 on Kehitysvammaisen Tukiliiton jokaisen yhdistyksen ikioma kampanjapäivä. Tukiliiton 50-vuotista taivalta juhlistavat tapahtumat näkyvät eri puolilla Suomea ja samalla yhdistyksillä on hyvä tilaisuus saada toimintaansa mukaan tuoreita paikallisia tulijoita.

Eri puolilla Suomea tapahtuu

Kävele ja vaikuta! -tempaus voi yhtä hyvin olla suunnattu taaperoille, päiväkoti-ikäisille, koululaisille, nuorille, aikuisille vai ikäihmisille. Sen teemana voi olla karnevaalikävely, vaunu- ja ratasväen kokoontumisajot, kiitoskulkue, vaikuttamiskulkue tai vaikka kaverikävely.

Esimerkiksi Haapajärven kvt haastaa kävelyyn mukaan muun muassa suojatyökeskuksen ja kaupungin vanhus- ja vammaisneuvoston. Kauhajoella koulukeskuksen oppilaat ja toimintakeskuksen väki tempaisevat karnevaalihengessä koulukeskuksen pihalla. Tapahtuman järjestää Kauhajoen kvt. Seinäjoen seudun kvt taas on valinnut kohderyhmäkseen vuoret, joten mukaan on haastettu eri oppilaitoksia.
Katso malliksi
Polvijärveläisten haaste kävelemään:
Haaste_kavelemaan.doc

Tutustu muiden yhdistysten tapahtumiin:
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista
> Tule mukaan Kävele ja vaikuta! -tapahtumiin 29.4.2011

Julisteita ja ilmapalloja

Tukiliitolta voi tilata kampanjapäivän julisteita ja sinisiä Tukiliiton ilmapalloja iloista marssia somistamaan. Tilausosoite on juhlavuosi(a)kvtl.fi

Yhdistykset voivat hakea omiin tapahtumiinsa Tukiliitolta pientä rahallista tukea (50 - 300 euroa).
Lue lisää.

Myös Kansalaisareena jakaa vapaaehtoistoiminnan vuoden tapahtuma-avustuksia RAY:n tukemana ruohonjuuritason toimijoille  1500 – 2000 euroa/tapahtuma. Lue lisää.

Kansalaisareena edistää kansalaisten vapaaehtoista ja omaehtoista toimintaa ja osallistumista sekä lisää valtakunnallista vapaaehtoissektorin toimijoiden yhteistyötä.


 
Takaisin