Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

9.10.2012
Video apuna työnhaussa
 


Onko videosta apua apuna vammaisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymisessä? Esittelyvideoita kokeillaan Reilu rekrytointi -hankkeessa. Projektipäällikkö Karoliina Joutsia kertoo Turun Sanomien haastattelussa näin:
–Tavoitteena hankkeessa on, että videoesittelyjen kautta työnantaja voi rekrytointitilanteessa jo katsoa työnhakijaa jo hiukan ennakolta. Hän tekee positiivisen päätöksen kutsua hakija haastatteluun eikä hakemus jää ei-kutsuttavien joukkoon niin kuin valitettavasti melko usein on vammaisten ja pitkäaikaissairaiden työnhakijoiden kanssa käy.

Katso haastattelu Turun Sanomien sivulta:
http://www.ts.fi/tstv?id=12743543&type=recordvideo


Tukiliitto on mukana

Reilu rekrytointi on yhteishanke, jonka tarkoituksena on vaikuttaa yhteiskunnan asenteisiin, jotta vammaiset ja pitkäaikaissairaat henkilöt työllistyisivät nykyistä helpommin. Hanketta hallinnoi Lihastautiliitto. Myös Kehitysvammaisten Tukiliitto ry on mukana hankkeessa.

Reilu rekrytointi -hankkeesta aiemmin Tukiliiton ajankohtaisissa.
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=538Lisätietoa

Reilu rekrytointi –blogi:
http://reilurekrytointi.blogspot.fi/

Reilu rekrytointi on mukana myös Vatesin Kyvyt käyttöön -seminaarissa 10. – 11.10.2012 Pieksämäellä.Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=699Savukone ja valot toivat tunnelmaa, kun Jussi Vasasta kuvattiin Panimoravintola Koulussa.

 

Kuva: Reilu rekrytointi

   

 
Takaisin