Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

1.10.2012
Vastaa ja vaikuta! Kyselyt henkilökohtaisten avustajien työnantajillle ja kielteisen avustajapäätöksen saaneille
 

Nyt voit vaikuttaa henkilökohtaisen avun tulevaisuuteen!

Vammaisjärjestöillä on alkanut yhteinen Klaara-hanke, jossa pureudutaan henkilökohtaisen avun nykytilaan ja sen haastealueisiin. Klaara-hankkeessa kartoitetaan ensin henkilökohtaisen avun nykytila mahdollisimman kattavasti, minkä johdosta toteutetaan kyselyitä eri tahoille. Hankkeen tehtävänä on tunnistaa ja analysoida henkilökohtaisen avun haastealueet ja laatia toteuttamiskelpoiset ratkaisut näihin haasteisiin. Tämän pohjalta laaditaan vammaisjärjestöjen yhteinen toimintasuunnitelma siitä, mihin suuntaan henkilökohtaista apua lähdetään viemään.

 

Työnantajien kokemusten selvittäminen on olennainen osa nykytila-analyysia. Olemme Klaara-projektissa kiinnostuneita juuri sinun kokemuksistasi työnantajana, joten käythän vastaamassa kysymyksiin alla olevassa osoitteessa:

www.webropolsurveys.com/S/1BAB2BDECA572AEE.par


Oletko saanut kielteisen päätöksen? Olemme Klaara-projektissa kiinnostuneita myös kielteisen avustajapäätöksen saaneiden kokemuksista. Jos olet saanut kielteisen päätöksen henkilökohtaisesta avusta, käythän vastaamassa muutamaan kysymykseen alla olevassa osoitteessa. Voit myös vastata läheisesi puolesta.

www.webropolsurveys.com/S/875129CE8D59194E.par

 

 Vastaamalla voit vaikuttaa. Anna oma panoksesi henkilökohtaisen avun tulevaisuudelle!

 

 


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=691
 
   

 
Takaisin