Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

2.8.2012
Mukaan.fi-palvelu kutsuu osallistumaan
 

Mukaan.fi on Tukiliiton tarjoama sosiaalisen median palvelu. Se on keskustelun ja kohtaamisen paikka verkossa niin yhdistyksille, yksittäisille ihmisille kuin ryhmillekin.Mukaan.fi antaa lisäkanavan myös esimerkiksi yhdistysten toiminnasta tiedottamiseen. Ajatuksena on kerätä kehitysvammaisten tukiyhdistykset ympäri Suomea samaan osoitteeseen. 

- Tukiliiton jäsenyhdistyksiltä on tullut selvä toive, että tällaista palvelua tarvitaan. Lähdimme rakentamaan Suomen oloissa jotain aivan uutta, kertoo Antti Mäkelä kehittämiseen osallistuneesta mainostoimisto Uno-Amista.

Hänen mukaansa Mukaan.fi muistuttaa tietyiltä piirteiltään monille tuttuja sosiaalisen median palveluita kuten Facebookia ja Google+:aa.

- Yhdistys voi luoda palvelussa oman profiilin ja kertoa sen kautta ajankohtaisista asioistaan. Kyse ei silti ole mistään Facebook-kopiosta tai -versiosta. Palvelussa on useita aivan omanlaisiaan toimintoja.

Mäkelä toivoo, että kaikki tukiyhdistysaktiivit ja -jäsenet ympäri maata lähtisivät kokeilemaan palvelua ennakkoluulottomasti:

- Sitä ei voi rikkoa tai saada sekaisin, vaikka tekisi mitä. Uskon palvelun hyödyttävän erityisesti pieniä yhdistyksiä, joilla ei tähän asti ole ollut lainkaan sähköistä viestintää.

Tule mukaan!
Rekisteröityminen on helppoa.
Tutustu palveluun osoitteessa wwww.mukaan.fi

Nyt Mukaan.fi -palvelusta on tarjolla myös esite, jonka avulla on helppo jakaa tietoa palvelusta. Sitävoi tilata osoitteesta: tilaukset@kvtl.fi

 

Voit lukea koko Mari Vehmasen Mukaan.fi-palvelua koskevan jutun Tukiviestistä 1/2012 (s.56). Jutussa on mukana mm. koekäyttäjien kokemuksia.

Tukiviesti 1/2012 issuu-palvelussa.

 

 

 


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=631
 
   

 
Takaisin