Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

29.6.2012
Elinikäisen oppimisen kampanjaviikko ja YK:n lukutaitopäivä syyskuussa
 

Elinikäisen oppimisen kampanjaa vietetään vuonna 2012 viikolla 38. Tänä vuonna kampanjassa painotetaan nuorten yhteiskuntatakuuta ja aikuiskoulutuksen mahdollisuuksia työurien pidentämisessä ja vaikuttavan toiminnan mahdollistamisessa. Yksi kampanjan järjestämisen tavoitteista on kiinnittää huomiota aikuiskoulutuksen- ja opiskelun erityispiirteisiin ja erityisryhmien tarpeisiin.

Kampanjan päätapahtuma järjestetään Vanhalla Ylioppilastalolla 19.9. klo 10-17. Tapahtuman avaa opetusministeri Jukka Gustafsson, joka palkitsee myös vuoden 2012 oppijan, aikuisopettajan ja oppimismyönteisen työyhteisön.

lisää tietoa: www.innostuoppimaan.fi

Kampanja rakentuu elinikäisen oppimisen mahdollistamiselle nuorille ja aikuisille, tasavertaisuudelle, välittämiselle ja hyvälle yhteistyölle. Kampanjan tehtävänä on tiedottaa, motivoida, innostaa, aktivoida ja haastaa yhteistyöhön. Punaisena lankana kulkee ajatus kyvystä oppia kaikissa elämän vaiheissa, oppimisen hyödyistä työelämässä ja opiskelun ilosta rikkaana harrastuksena.

Elinikäisen oppimisen kampanja kannustaa välittämään ja hyvään yhteistyöhön!

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimii Elinikäisen kampanjan suojelijana.

Kysy lisää kampanjasta ja päätapahtumasta:

Helena Miettinen

projektipäällikkö

 0400 241 753 

helena.miettinen@amke.fi

 

Syyskuussa vietetään myös YK:n lukutaitopäivää
Tänä vuonna Selkokeskus on mukana lukutaitopäivässä 8.9. Helsingin rautatientorilla.Ohjelmaan kuuluu muun muassa eriaiheisia tietoiskuja ja esittelyitä. Lisäksi myönnetään perinteinen Vuoden selväsanainen -palkinto. Palkinto myönnetään henkilölle tai taholle, joka on toiminnallaan edistänyt selkeää ja ymmärrettävää tiedottamista.

 

Lähteet:

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry, tiedote 28.6.2012

http://www.innostuoppimaan.fi/2012/

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=609
 
   

 
Takaisin