Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

27.6.2012
SuomiAreenalla keskustellaan selkeämmästä kielestä ja asumisesta 18.7.
 

Sano se selkeämmin!
Kehitysvammaliitto SuomiAreenalla 18. – 19.7.2012

Virkakielen selkeyttäminen on nykyisessä hallitusohjelmassa. Miten selkeämpää kieltä on tarkoitus edistää? Muun muassa tästä keskustellaan Kehitysvammaliiton järjestämässä paneelikeskustelussa SuomiAreenalla Porissa 18.7.

Politiikan, hallinnon ja median vaikeasti ymmärrettävästä kielestä ovat keskustelemassa asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru, kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Raija Vahasalo, Me itse ry:n aktiivi Pia Helminen, urheiluselostaja Tapio Suominen, Kotuksen tutkija Vesa Heikkinen sekä Selkokeskuksen johtaja Hannu Virtanen. Keskustelun juontajana toimii Satakunnan maakuntajohtaja, selkokirjailija Pertti Rajala.

•    Paneelikeskustelu Eetunaukion lavalla ke 18.7. klo 10.30.
•    Tietoisku selkokielestä Torilavalla ke 18.7. klo 15.


Kuntavaalit ja kehitysvammaisten asuminen

Selkokielen lisäksi Kehitysvammaliitto tuo SuomiAreenalle toisen kuntavaalivuonna ajankohtaisen aiheen, kehitysvammaisten ihmisten asumisen. Kehitysvammaisten ihmisten asumisesta, kuntien vastuusta ja ihmisoikeuksista ovat keskustelemassa Kehitysvammaliiton koulutus- ja vaikuttamistoiminnan johtaja Susanna Hintsala ja Satakunnan sairaanhoitopiirin sosiaalipalvelujen johtaja Merja Paavola.

•    Keskustelu Torilavalla ke 18.7. klo 13.

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=606
 
   

 
Takaisin