Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

21.5.2012
Kehitysvammaisten Tukiliitto Sharewoodiin
 

Ohjaa tukea kehitysvammaisille ja heidän perheilleen ilmaiseksi Sharewoodissa!

Kehitysvammaisten Tukiliitto on uusi Sharewood-avustuskohde.

Kehitysvammaisten Tukiliitto on kansalaisjärjestö, joka edistää kehitysvammaisten ja heidän perheidensä hyvää elämää.

"Tavoitteemme on, että kehitysvammaiset voivat elää osallisina ja täysiarvoisina kansalaisina sekä saada tarvitsemansa palvelut" liiton toiminnanjohtaja Risto Burman kertoo.

Suomessa on lähes 40 000 kehitysvammaista ihmistä. Kun mukaan lasketaan heidän perheensä, kehitysvammaisuus koskettaa jopa 200 000 suomalaista.

Kehitysvammaisten Tukiliiton haasteet ovat kehitysvammaisten osallisuuden ja palveluiden saatavuuden parantaminen sekä järjestötoiminnan rahoitus ja kehitys.

"Suurimpia onnistumisiamme on se, että kehitysvammaisiin suhtaudutaan nykyään luontevammin kuin aiemmin. Lisäksi vaikkapa jokainen koulutus, jonka annamme kehitysvammaisille tai heidän läheisilleen on pieni onnistuminen sinänsä", Burman sanoo.

Kehitysvammaisten Tukiliiton rahoitus tulee pääosin Raha-automaattiyhdistykseltä. Myös jäsenmaksut, yksityisten lahjoitukset ja kurssipalveluiden myynti tuo tuloja.

Sharewoodin käyttäjät voivat kerätä Kehitysvammaisten Tukiliitolle kymmeniä euroja vuodessa ilmaiseksi vastaanottamalla mainoksia ja voittamalla palkintoja. Mitä hyvää Kehitysvammaisten Tukiliitto rahoilla tekee?

"Järjestämme teemaviikkoja ja tuemme paikallisia tapahtumia. Myös vaikeavammaisia tuetaan muun muassa toimintavälineiden hankinnalla ja retkillä."

Millaiset terveiset Kehitysvammaisten Tukiliitto lähettää Sharewoodin hyväntekijöille?

"Me teemme ihmisläheistä työtä kanssaihmisten hyväksi. Puhumme tasa-arvosta ja suvaitsevaisuudesta. Jokainen on arvokas kansalainen. Siksi meitä kannattaa tukea."


Onko Sharewood uusi tuttavuus?
Liity Kehitysvammaisten Tukiliiton Sharewood-tukijaksi täällä.

 


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=559
 
   

 
Takaisin