Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

3.4.2012
K-kauppiaat tukemaan kehitysvammaisten työllistymistä
 

K-kauppiaiden yhteistoimintajärjestö K-kauppiasliitto ja Kehitysvammaliitto ovat käynnistäneet yhteistyöhankkeen Monenlaisia tuloksentekijöitä, jonka tarkoituksena on olla mukana tukemassa kehitysvammaisten ihmisten työllistymistä luomalla työ- ja harjoittelupaikkoja kehitysvammaisille henkilöille K-ryhmän kauppoihin.

K-kauppiasliiton juhlavuoden hanke antaa mahdollisuuden parantaa ja kehittää työnantajien ja työntekijöiden kohtaamista. Työnantajat eli K-kauppiaat saavat motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä ja työntekijät saavat puolestaan mahdollisuuden käyttää osaamistaan ja kehittää myös uusia taitoja.

Tavoitteena on myös luoda työllistymisestä selkeät toimintamallit yhteistyössä kunnallisten työhönvalmentajien kanssa, jotta työllistyminen ja työllistäminen sujuisivat tulevaisuudessa helpommin. Hankkeessa huomioidaan myös työyhteisön tukeminen uuden työntekijän kanssa toimimisessa sekä huolehditaan siitä, että apua ja tukea työelämän kysymyksiin on saatavissa myös hankkeen päättymisen jälkeen.

 

Lähde: Kehitysvammaliitto, 26.3.2012,
www.kehitysvammaliitto.fi/fin/k-kauppiaat-tukemaan-kehitysvammaisten-tyollistymista

 


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=507
 
   

 
Takaisin