Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

30.3.2012
Tule töihin Tukiliittoon! Etsimme nyt aluekoordinaattoreita.
 

Juuri nyt etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme
ALUEKOORDINAATTORIA
Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kymen alueelle. Toimipiste sijaitsee Kuopiossa.

Viisi aluekoordinaattoriamme toimivat jäsenyhdistystemme ja paikallisten yhteistyökumppaneittemme lähimpinä kontakteina.

Odotamme sinulta järjestötoiminnan tuntemusta, verkostoissa toimimisen kokemusta ja valmiuksia kehittää kansalaistoimintaa paikallisesti ja verkossa. Tehtävän hoitamiseksi tarvitset kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä sosiaaliturvan ja palveluiden tuntemusta. Kokemus vapaaehtoistoiminnan organisoinnista on eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, matkustusvalmiutta ja mahdollisuus myös ilta- ja viikonlopputöihin. Palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa johtava aluekoordinaattori Ritva Still
0207 718 254. Soittoajat ovat keskiviikko 18.4. klo 9-11 ja tiistai 24.4. klo 9-11.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä viimeistään 2.5.2012 sähköpostitse osoitteeseen ritva.still@kvtl.fi

 

Etsimme
ALUEKOORDINAATTORIA
uuteen, paikallisen vaikuttamisen ja lapsiperheitä innostavan toiminnan kehittämistehtävään.

Tehtävä on valtakunnallinen ja läheisimmät yhteistyökumppanit ovat Tukiliiton paikallisyhdistykset, erityistä tukea tarvitsevien lasten perheet, paikalliset verkostot ja neljä muuta, alueilla toimivaa aluekoordinaattoriamme. Tehtävän sijoituspaikkakunta on Hämeenlinna.

Odotamme sinulta järjestötoiminnan tuntemusta, verkostoissa toimimisen kokemusta ja valmiuksia kehittää paikallista vaikuttamistoimintaa ja lapsiperheiden kansalaistoimintaa alueilla ja verkossa. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, matkustusvalmiutta ja mahdollisuus myös ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävän hoitamiseksi tarvitset kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä sosiaaliturvan ja palveluiden tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Tukiliiton kansalaistoiminnan kehittämisessä. Palkkaus määräytyy
sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa
kansalaistoiminnan päällikkö Oili Jyrkämä puh. 0207 718 225.
Soittoajat ovat torstai 29.3. klo 9-11 ja keskiviikko 4.4. klo 9-11.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä viimeistään 13.4.2012 sähköpostitse osoitteeseen ritva.still@kvtl.fi.

 

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=496
 
   

 
Takaisin