Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

14.3.2012
Tukiliitto lopettaa toiminnan Mertiörannan kurssikeskuksessa
 

Kehitysvammaisten Tukiliitto lopettaa toimintansa Mertiörannan kurssikeskuksessa Jämijärvellä elokuussa. Toiminnan lopettaminen liittyy sekä oman kurssitoiminnan alueellistamiseen että resurssien suuntaamiseen muuhun toimintaan. Samalla Tukiliitossa jatketaan kurssikeskuksen kiinteistön myyntiä. Tavoitteena on myydä kurssikeskus kuluvan vuoden aikana.  

Tukiliitto on vienyt omaa kurssitoimintaansa alueille aiempaa enemmän jo viime vuodesta alkaen. Samalla on suunniteltu Mertiörannasta luopumista.  Vaikka kurssikeskuksen kiinteistö on ollut myynnissä, on kurssikeskus haluttu pitää toiminnassa ja esimerkiksi jäsenyhdistysten käytössä mahdollisimman pitkään.  Nyt on tullut hetki, jolloin on päätetty sulkea Tukiliiton jäseniä ja muita asiakkaita pitkään palvellut ja monille rakas kurssikeskus.     

Tukiliiton kurssikeskustoiminta Mertiörannassa jatkuu heinäkuun 2012 loppuun asti. Siihen asti tehdyt varaukset ovat voimassa alkuperäisen varausvahvistuksen mukaisesti. Elokuulle ja syyskuulle tehdyt varaukset perutaan.  Elokuulle varauksen tehneisiin asiakkaisiin ollaan jo oltu tai ollaan yhteydessä mahdollisimman pian, jotta vaihtoehtoisen paikan löytäminen olisi mahdollista ja jotta voitaisiin vähentää harmia, joka varausten perumisesta mahdollisesti aiheutuu.

Lisää tietoa:
toiminnanjohtaja Risto Burman, puh. 020 7718 201


 
Takaisin