Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

14.2.2012
Ruisrock on entistä saavutettavampi
 

 

Ruisrock rakentaa kaikille saavutettavaa tapahtumaa yhdessä RAY:n kanssa.

Vuonna 2012 tavoitteena on tehdä Ruisrockista entistä saavutettavampi. Tapahtuman suunnittelussa huomioidaan festivaalikävijöiden erityistarpeita, jotka voivat liittyä esimerkiksi alueelle saapumiseen, alueella liikkumiseen, ruoka- ja juomapalveluihin tai tapahtuman viestintään.

Ruisrockissa on viime vuosina pidetty tärkeänä lähtökohtana sitä, että jokaisella on mahdollisuus osallistua. Fyysistä saavutettavuutta on huomioitu muun muassa lavojen yhteyteen rakennetuilla pyörätuolikorokkeilla ja invataksien omilla pysähtymispaikoilla.

Tänä vuonna ennen festivaalia Ruisrock tekee kartoituksen ja suunnitelman saavutettavuuden parantamiseksi. Yhteistyökumppanina ja asiantuntijana projektissa on Turun Kynnys ry, ja tuloksia hyödynnetään kesän festivaaleilla heinäkuun alussa. Tavoitteena on myös kerätä tietoa ja tarjota hyvät käytännöt muiden suomalaisten tapahtumajärjestäjien käyttöön.

RAY tekee viestintäyhteistyötä Ruisrockin saavutettavuusprojektin kanssa. Viestintäyhteistyön avulla muistutetaan yleisöä siitä, että yhteiset kokemukset ja osallistumisen mahdollisuudet kuuluvat kaikille.


Ruisrock 6. - 8.7.2012

 

 

Lue Tukiliiton nettisivulta,
millaista oli Ruisrockissa 2011:
Auringonkukka vei nuoria Ruisrockiin
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/?nid=168


Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=426

Korotetut katsomot palvelevat erityisesti pyörätuolilla kulkevia festarivieraita. (Kuva JT)

   

 
Takaisin