Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

23.1.2012
Haemme Best Buddies -projektiin aluevastaavaa
 

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry on valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka lähes 200 jäsenyhdistyksessä on noin 17 000 henkilöjäsentä. Tule meille töihin!

Haemme Best Buddies -projektiin aluevastaavaa

Best Buddies on vapaaehtoistoimintaa, joka yhdistää kehitysvammaisen ja vammattoman nuoren kaveripariksi. Best Buddies on iloista kaverimeininkiä!

Palkkaamme osa-aikaisen aluevastaavan, joka pyörittää Best Buddies -kaveritoimintaa pääkaupunkiseudulla yhdessä toisen aluevastaavan kanssa. Aluevastaavan tehtävänä on yhdistää kaveripareja, järjestää osallistujien aloituskoulutuksia ja ryhmätapaamisia sekä tukea osallistujia toiminnassa.

Hakijoilta odotamme
•    innostusta nuorten kanssa toimimiseen
•    raikasta ja ennakkoluulotonta asennetta

Työ edellyttää
•    kykyä itsenäiseen työskentelyyn
•    matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin

Nyt rekrytoitava aluevastaava työskentelee nykyisen aluevastaavan työparina. Työaika on keskimäärin 16 h/viikko. Työsuhde solmitaan ajalle 20.2.2012–31.12.2012. Työ alkaa helmikuun loppupuolella palkallisella perehdytyksellä.

Työskentely tapahtuu vaihtuvissa paikoissa ja osittain etätyönä esim. kotoa käsin. Best Buddies -projektissa työskentelee myös projektipäällikkö ja projektityöntekijä, joiden työpaikka sijaitsee Tampereella. Aluevastaavan työviikko sisältää säännöllisen keskustelun projektin muiden työntekijöiden kanssa ja säännöllisen puhelinajan kaveritoiminnan osallistujille.

Lisätiedot puhelimitse: projektipäällikkö Taru Oulasvirta, puh. 0207 718 224, 24.1. klo 14–16 ja 27.1. klo 9–11.

Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan TES:n mukaan ja tehtävän vaativuusryhmä on 3. Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkastetaan lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote.

Hakemukset ansioluetteloineen sähköisesti viimeistään 5.2.2012 osoitteella taru.oulasvirta@kvtl.fi.

Lue lisää Best Buddies -toiminnasta täältä!

 

 

Tämän sivun ajankohtaista-sivun osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=397
 
   

 
Takaisin