Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

17.11.2011
Kelan tilastollinen vuosikirja 2010 nyt netissä
 

Tilastollinen vuosikirja sisältää kattavat tilastot Kelan hoitamasta sosiaaliturvasta vuonna 2010 yhdistettynä pitkiin aikasarjoihin.

Viime vuonna sairauspäivärahojen osuus kaikista sairausvakuutuskorvauksista oli 23 %. Äitien vanhempainpäivärahan suuruus oli keskimäärin 55,90 euroa päivässä, isien 77,40 euroa. Asukasta kohti eniten Kelan eläke-etuuksia maksettiin maakunnista Etelä-Savoon, vähiten Uudellemaalle. Vuoden viimeisenä päivänä Suomessa eli 4 591 vammaisten tulkkauspalveluun oikeutettua henkilöä.

Nämä ja lukuisat muut tiedot löytyvät uusimmasta Kelan tilastollisesta vuosikirjasta, joka on jo käytettävissä pdf-muodossa netissä. Painettu kirja ilmestyy marraskuun aikana.

Kelan tilastolliseen vuosikirjaan on koottu kattavaa tilastotietoa kaikesta Kelan sosiaaliturvasta: mm. sairausvakuutuksesta, eläke- ja vammaisetuuksista, kuntoutuksesta, työttömyysturvasta, asumistuista, lapsiperheiden etuuksista ja opintoetuuksista.

Tuoreimmat tilastotiedot vuodelta 2010 yhdistyvät pitkiin aikasarjoihin. Kirjassa on yhteensä n. 240 taulukkoa ja kuviota, joista tiedot löytyvät sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Kattava tekstiosuus kertoo etuuksien sisällöstä ja saamisen ehdoista. Mukana on myös vertailutietoa muiden organisaatioiden hoitamasta sosiaaliturvasta.

Laajaan liiteosioon on koottu kaikkiin eri etuuksiin vaikuttaneet keskeiset lainmuutokset vuodesta 1990 alkaen.

Linkki kirjaan
www.kela.fi/it/kelasto/kelasto.nsf/alias/Vk_10_pdf/$File/Vk_10.pdf?OpenElement

Lisätietoja:
Kelan tilastoryhmä,
julkaisupäällikkö Sannamari Alatalkkari,
020 634 1321,
etunimi.sukunimi@kela.fi

Tilaukset:
tilastot@kela.fi tai
020 634 1502

 

 

 

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=322

 
   

 
Takaisin