Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

16.11.2011
OK-opintokeskukselta päivitetty Miten vaikutan? -opas
 

Kansalaistoimijan vaikuttamisopas
Anne Ilvonen

Miten vaikutan? -opas avaa vaikuttamisen peruskäsitettä sekä kannustaa ja innostaa yksilöjä ja yhteisöjä tietoiseen vaikuttamiseen ja osallistumiseen yhteiskunnassamme. Oppaassa käsitellään yksilön ja yhteisön vaikuttamismahdollisuuksia paikallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti. Tavoitteena on, että yhdistystoiminnassa mukana olevat henkilöt oppisivat näkemään yhdistyksen toiminnan myös vaikuttamisen sekä osallistumisen ja osallistamisen näkökulmista, ja oppisivat kehittämään yhdistyksen vaikuttamistoimintaa.

OK-opintokeskus julkaisi Miten vaikutan? -oppaan ensimmäisen kerran vuonna 2006 ja suuren suosion vuoksi siitä on otettu useita lisäpainoksia. Viidessä vuodessa vaikuttamisen tavat ovat kuitenkin muuttuneet niin paljon, että opas on nyt päivitetty ja osittain kirjoitettu uudelleen.

Opas on tarkoitettu yksittäisille kansalaisille sekä yhdistysten hallituksen puheenjohtajille ja hallituksen jäsenille, erilaisten yhdistyksen työryhmien vetäjille sekä henkilöille jotka edustavat omaa yhdistystään kuntien tai kaupunkien työryhmissä tai esimerkiksi vammais-, nuoriso- tai vanhusneuvostoissa.

Oppaan hinta on 12 euroa/kpl.

Opasta voi tilata OK-opintokeskuksen verkkosivujen kautta tai puhelinnumerosta (09) 4153 4200. Hintoihin lisätään posti- ja käsittelykulut:
www.ok-opintokeskus.fi/painetut-julkaisut

 

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=317

 
   

 
Takaisin