Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

4.10.2017
Vahvistu vanhempana -hanke aloitti syyskuussa
 

Vahvistu vanhempana on Tukiliiton uusi hanke, johon on saatu rahaa STEAn Kaikille eväät elämään -avustusohjelman kautta. Hankkeen aikana kehitetään tukea lapsiperheille, joissa vanhemmalla on tuentarvetta asioiden ymmärtämisessä ja oppimisessa. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kehitysvammaa, autismin kirjon häiriötä tai laaja-alaisia oppimisvaikeuksia. Toimintaan osallistuminen ei kuitenkaan vaadi tiettyä diagnoosia.

Ensi vuonna järjestetään valmennuskurssi, joita hankkeen aikana järjestetään yhteensä kolme. Valmennus on tarkoitettu perheille ja heidän lähi-ihmisilleen. Lähi-ihminen voi olla esimerkiksi perhetyöntekijä, sukulainen tai ystävä. Hanke jatkuu vuoden 2020 loppuun.

Valmennuksessa harjoitellaan vanhemmuuden taitoja ja löydetään perheiden omia vahvuuksia. Tukea ja toimintaa kehitetään yhdessä perheiden kanssa. Tähän työhön etsitään mukaan henkilöitä, joilla on omaa kokemusta vanhemmuudesta tai perheiden tukemisesta lähi-ihmisenä.

 

Kenelle valmennus on?

Sinulle, jolla on alle 10 -vuotiaita lapsia, ja vaikeuksia uusien asioiden oppimisessa, arkiasioiden hoitamisessa tai vuorovaikutustilanteissa.

Sinulle, joka haluat oppia uusia taitoja vanhemmuuteen ja lapsiperhearkeen.

Sinulle, joka kaipaat tukea jaksamiseen ja perheenne asioiden hoitamiseen.

Entä oletko sukulainen, ystävä, naapuri tai ammattilainen, jolla on huolta lapsiperheen selviytymisestä ja halu vahvistaa vanhemman voimavaroja? Tämä valmennus on tarkoitettu myös sinulle.

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Taija Humisto
projektipäällikkö
p. 040 7078 990
taija.humisto@kvtl.fi

Sirpa Mäkinen
projektityöntekijä
p. 040 6819 666
sirpa.makinen@kvtl.fi

 

 


 

Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=2127
 

 
Takaisin