Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

3.10.2017
Luovi haastaa yrityksiä raivaamaan työtä erilaisille tekijöille
 

Työn raivaajat! on Suomen suurimman ammatillisen erityisoppilaitoksen Ammattiopisto Luovin 10-vuotisjuhlavuoden haastekampanja. Sen tavoitteena on lisätä työnantajien ja yritysten tietoisuutta tukea tarvitsevista tekijöistä – erilaisista osaajista – ja edistää heidän työllistymistään.

Kampanjalla tehdään erilaisia osaajia näkyviksi sekä etsitään työpaikalla oppimisen paikkoja ja uusia mahdollisuuksia työllistymiseen. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Katso, ketkä muut ovat jo mukana!

 

Ota haaste vastaan tai haasta! Tapoja osallistua kampanjaan on useita.

  • Voit jakaa kampanjatunnusta tai kampanjavideoita omissa tai yrityksesi sosiaalisen median kanavissa. Kerro samalla, miksi kampanjan teema on sinulle tärkeä. Laita hyvä kiertämään ja haasta mukaan omia verkostojasi! Lisäämällä sosiaalisessa mediassa julkaisuusi tägin #työnraivaajat voit olla mukana keskustelussa.
  • Useat yritykset toimivat yhteiskuntavastuullisesti. Miten erityiset osaajat ovat osa monimuotoista toimintaa juuri teidän yrityksessänne? Jaa tarinasi sosiaalisessa mediassa ja lisää tägiksi #työnraivaajat. Voit myös lähettää meille postia osoitteella tyonraivaajat@luovi.fi.
  • Kutsu ryhmä Luovin opiskelijoita kylään yritykseesi tai tule itse vierailulle oppilaitokseen.
  • Ilmianna tekijää kaipaava työkeikka tai projekti, niin katsotaan, voisiko yrityksesi hyötyä opiskelijoidemme osaamisesta.
  • Haluatko vaikuttaa siihen, miten toimialasi osaamistarpeet huomioidaan tulevaisuuden osaajien koulutuksessa? Tarjoa työelämäjakso tai asiantuntijasparrausta opettajallemme tai ohjaajallemme. Syntyvän yhteistyön avulla löydät motivoituneet tekijät yrityksesi tarpeisiin.

 

Tutustu osallistumistapoihin ja valitse sopivin!

luovi.fi/tyonraivaajat/

 

 

 

 

Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on:
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=2125

 

 
Takaisin