Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

17.8.2017
Ehdota Vuoden vapaaehtoista 14.9.2017 mennessä
 

Kansalaisareena ry hakee Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi henkilöä, joka voi olla pitkän linjan toimija tai innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla.

Järjestyksessään neljäs Vuoden vapaaehtoinen -kampanja on käynnistynyt 14.8.2017. Hän voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa.

Vuoden vapaaehtoinen voi olla myös yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut vapaaehtoinen.

Ehdota palkinnon saajaa

Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisökin – voi ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa. Muista, että

  • kampanjassa palkitaan henkilö,
  • ryhmää tai yksittäistä tekoa ei voi ehdottaa,
  • ehdotukseen tarvitaan henkilön itsensä lupa.

Kansalaisareena kehottaa luetuttamaan ehdotustekstin henkilöllä itsellään. Näin varmistetaan myös se, että ehdokkaan kotikunta on varmasti kerrottu oikein.

Lisätietoja kampanjasta löydät Kansalaisareenan sivulta. Ehdotuksen voi jättää tästä linkistä. 

  


Ehdotusaika päättyy 14.9.2017

Kansalaisareena ry esittelee kaikki Vuoden vapaaehtoinen -ehdokkaat kampanjan nettisivuilla 1. – 31.10.2017, jolloin jokainen voi äänestää suosikkiaan.

Vuoden vapaaehtoinen palkitaan joulukuussa

Äänestyksen päätyttyä arvovaltainen raati valitsee palkittavan kymmenen eniten ääniä saaneen ehdokkaan joukosta.

Vuoden vapaaehtoinen palkitaan 2.12.2017 Vapaaehtoistoiminnan messuilla Helsingissä. Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä.

 Edellisellä kerralla palkittiin Brother Christmas Tuusulasta. Brother Christmas tekee vapaaehtoistyötä ruohonjuuritasolla yhteistyössä eri yritysten kanssa. Kohteina ovat yksittäiset henkilöt sekä ryhmät, muun muassa vähävaraiset lapsiperheet, pitkäaikaissairaat, asunnottomat, vanhukset ja veteraanit.


Kansalaisareena edistää vapaaehtoistoimintaa

Kansalaisareena edistää hyviä yhteiskunnallisia edellytyksiä ja olosuhteita vapaaehtoistoiminnalle. Yhdistyksellä on parhaillaan menossa esimerkiksi Jeesaan – Nuori vapaaehtoistoiminnassa -hanke (2017 – 2019), jonka tavoitteena on kannustaa nuoria ja opiskelijoita mukaan vapaaehtoistoimintaan.


Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=2092
 

 
Takaisin