Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

7.8.2017
Esteetön ACCAC kickoff, 19.8.2017 Espoo
 

Voisitko kuvitella soittavasi marimbaa ilman näköaistia? Tai tanssivasi tangoa pyörätuolissa? ACCAC kickoff Espoo on tapahtuma, jossa mahdottomasta tulee mahdollista. ACCAC kickoff Espoo on lähtölaukaus suuremman tapahtuman suunnitteluun Espooseen ensi vuodeksi.

ACCAC kickoff
lauantaina 19.8.2017 klo 19 - 21.30
Tapiolasala, Kulttuuriaukio 2, Espoo

Esiintymässä muun muassa näkövammainen eteläkorealainen perkussionti Jeon Kyungho, espoolainen Tanssiteatteri Glims & Gloms, Pirkanmaan pyörätuolitanssijat sekä tanssin moninkertainen Aasian mestari Kim Yongwoo ja parinsa Lee Somin.

Tapiolasalin tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.


Esteetön taide ja kulttuuri ACCAC

ACCAC tulee sanoista Accessible Arts and Culture, eli esteetön taide ja kulttuuri. Tapahtumien avoitteena on yhdenvertaisempi ja saavutettavampi maailma kaikille.

ACCAC on kasvanut kansainväliseksi järjestöksi, joka toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Egyptissä ja Koreassa, paikallistoimistojensa kautta. ACCAC-tapahtumia on järjestetty Suomessa jo vuodesta 2013. Tapahtumat kannustavat yhteistyöhön, tietoisuuteen ja muutokseen.

Tapahtuman mahdollistavat: Espoon kaupunki, Espoon kulttuurikeskus, Etelä-Korean kulttuuri-, urheilu- ja turismiministeriö, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Disability Arts & Culture Center (KR), Egyptin kulttuuri-, nuoriso- ja urheiluministeriöt, ACCAC Finland, ACCAC Korea ja ACCAC Egypt.Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=2083


Perkussionisti Jeon Kyungho, kuvaaja Noh Sungwoo / ACCAC.
   

 
Takaisin