Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

15.6.2017
Pieni ele -keräys sai 1,3 miljoonaa euroa lahjoituksia
 

Kotimaisen vammais- ja terveystyön hyväksi tehtävä Pieni ele -keräys sai 1,3 miljoonaa euroa lahjoituksia. Pieni ele järjestettiin kuntavaalien äänestyspaikoilla ympäri Suomen.

- Lämmin kiitos kaikille Tukiliiton yhdistyksille, kuntavastaavina toimineille ja kaikille vapaaehtoisille lipasvahdeille, jotka mahdollistitte Pieni ele -keräyksen! Ja suuri kiitos kaikille lahjoittajille, varainhankinnan koordinaattori Riikka Manninen Tukiliitosta sanoo.

Keräys järjestettiin 17 vammais- ja terveysjärjestön yhteistyönä. Keräystuotolla saadaan vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille esimerkiksi kuntoutusta, apuvälineitä ja vertaistukitoimintaa. Puolet kunkin kunnan lipaskeräyksen tuotosta käytetään paikallisten vammais- ja terveysyhdistysten toimintaan ja toinen puolikas valtakunnalliseen työhön.

- Seuraava Pieni ele -keräys järjestetään samalla porukalla tammikuussa presidentinvaalien aikaan. Aurinkoista ja lämmintä kesää, Riikka toivottaa.

Pieni ele -keräyksessä ovat mukana:
Allergia- ja Astmaliitto, Epilepsialiitto, Förbundet De Utvecklingsstördas Väl, Hengitysliitto, Invalidiliitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kehitysvammaliitto, Kuuloliitto, Kuurojen Liitto, Mielenterveyden keskusliitto, Munuais- ja maksaliitto, Neuroliitto, Näkövammaisten liitto, Psoriasisliitto, Suomen Diabetesliitto, Suomen Reumaliitto ja Suomen Sydänliitto


Ajankohtaisia keräystietoja päivitetään Tukiliiton sivulla osoitteeseen: http://www.kvtl.fi/fi/osallistu-ja-tue/pieni-ele--kerays/

Lisätietoja
Riikka Manninen
Varainhankinnan koordinaattori, Tukiliitto ry
040 6374 968
riikka.manninen@kvtl.fi


Seuraava Pieni ele -lipaskeräys järjestetään presidentinvaalien äänestyspaikoilla tammikuussa 2018.


Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=2069
 

 
Takaisin