Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

6.4.2017
Kysely: Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke kerää ajatuksia yksinäisyydestä
 

Kerro kokemuksiasi yksinäisyydestä!

Uuden Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeemme tavoitteena on auttaa ymmärtämään yksinäisyyttä ja herättää ihmiset tekemään pieniä arjen tekoja yksinäisyyden vähentämiseksi. Tänä keväänä hankkeessa kerätään kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien ihmisten ajatuksia ja kokemuksia yksinäisyydestä.

Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeessa keräämme kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien ihmisten ajatuksia, tuntemuksia ja kokemuksia yksinäisyydestä. Jokainen kokee yksinäisyyden omalla tavallaan. Yksin oleminen ei ole paha asia, mutta yksinäisyys on.

  • Miksi ihmiset kokevat yksinäisyyden eri tavoin?
  • Koetko sinä yksinäisyyttä?
  • Miten yksinäisyyttä voidaan vähentää?

On hyvä, että yksinäisyydestä puhutaan, sillä se koskettaa monia ihmisiä. Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke haastaa kaikkia toimimaan yksinäisyyden vähentämisen puolesta.

Alla olevalla kyselyllä voit osaltasi ylläpitää keskustelua yksinäisyydestä ja ystävyydestä. Tuntemuksesi ja kokemuksesi ovat meille tärkeitä!

Osallistumalla kyselyyn olet jo askeleen mukana yksinäisyyden vähentämisessä. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti. Tuloksia julkaistaan siten, ettei niistä tunnista vastaajaa.

Haastamme sinutkin toimimaan yksinäisyyttä vastaan vastaamalla kyselyymme
Kerro kokemuksiasi yksinäisyydestä

Lisätietoja
Markku Vellas, projektipäällikkö
Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke
puh. 0207 713 544
markku.vellas@kvps.fi

Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=2026

   

 
Takaisin