Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

24.3.2017
Syrjimätön Suomi -kuntavaalilupaus edistää kaikkien kuntalaisten yhdenvertaisuutta
 

Syrjimätön Suomi -kampanjassa kuntavaaliehdokkaat ympäri Suomen lupaavat edistää kaikkien kuntalaisten yhdenvertaisuutta riippumatta syntyperästä, etnisestä taustasta, iästä, sukupuoli-identiteetistä, terveydentilasta tai sairaudesta; poliittisesta, uskonnollisesta tai kulttuurisesta taustasta; kansalaisuudesta, elämänkatsomuksesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, vammaisuudesta, kielestä, perhemuodosta, sosiaalisesta tai taloudellisesta asemasta.

Perjantaina 24.3. noin 600 kuntavaaliehdokasta on allekirjoittanut sitoumuksen. Lupauksen tehneet ehdokkaat löytää kotikunnan tai ehdokkaan nimen perusteella osoitteesta:
www.syrjimatonsuomi.fi

Kampanjan taustalla on useita järjestöjä: Kynnys ry, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Positiiviset ry, Rikosuhripäivystys, Seta ry, Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto (SKY), Uskontojen uhrien Tuki ry (UUT), Tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi ja Tampereen Rasmus (Tampereen rasisminvastainen verkosto).

Syrjimätön Suomi -kampanja jatkuu aina kuntavaaleihin äänestyspäivään 9.4. saakka, eli ehdokkaat voivat sitoutua lupaukseen aina vaalipäivään saakka. Puolueille on toimitettu allekirjoitukseen tarvittavat tunnukset, ja puolueita on pyydetty toimittamaan nämä tunnukset ehdokkaille. Mikäli et ole tunnuksia saanut, kannattaa olla yhteydessä puolueesi kampanjapäällikköön, puoluesihteeriin tai vastaavassa asemassa olevaan henkilöön.

Teknistä tukea, tietojen muuttamista jne. koskevat kysymykset voi lähettää osoitteeseen riku@koodinikkari.fi

Muihin kampanjakysymyksiin vastaa Pirkanmaan Seta ry:n toiminnanjohtaja Mikko Väisänen: mikko.vaisanen@pirkanmaanseta.fi

 

 
Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=2010

 

 
Takaisin