Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

22.8.2011
Tulppaanitalolla Avoimet ovet LA 1.10. klo 11-14
 

Tampereen Tulppaanitalossa järjestetään Tampere päivän aikaan lauantaina 1. lokakuuta 2011 klo 11-14 avoimien ovien päivä, jonka aikana on mahdollista tulla tutustumaan kehitysvammaisten ihmisten elämään, unelmiin ja mahdollisuuksiin.

Yhteisöllisyyttä edistävän kulttuuritapahtuman takana on laaja joukko vammaisalan toimijoita. Tulppaanitalossa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Tarkoituksena on tarjota monipuolinen katsaus kehitysvammaisen ihmisen elämään. 1. lokakuuta vietetään Tampere-päivää ja päivän aikana liikkeelle lähtevät ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan Tulppaanitaloon.

Päivän teema on ”Unelmista totta”. Tulppaanitalon ensimmäisessä kerroksessa esitellään kehitysvammaisten ihmisten unelmia ja ylemmissä kerroksissa etsitään ja esitellään keinoja niiden toteuttamiseksi. Viidennessä kerroksessa vieraan toivottaa tervetulleeksi erityinen kaupunginjohtaja.

Ohjelmassa on paljon rentoa ja hauskaa ohjelmaa: mm. La Strada -teatteri, Musica-nuorisopuhallinorkesteri, klovnit Marietta ja Hissu, valokuvanäyttely ”Hetki unelmaa” sekä Tulppaanitalon messukerros.
Samalla avataan Tulppaanitalossa toimivan Tukiliiton valokuvanäyttely liiton 50 vuoden taipaleen kunniaksi. Sisäpihalla on kirpputori, jonka tuotto ohjataan vaikeavammaisten henkilöiden osallistumista mahdollistavien toimintavälineiden hankintaan sekä buffetti, josta voi ostaa herkullista purtavaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:
Soile Honkala
markkinoinnin koordinaattori
puh. 0207 718 214

Hanna Rajakangas
viestintävastaava
Vaikuttava vertaistoiminta -projekti
puh. 0207 718 230

sähköposti: etunimi.sukunimi@kvtl.fi

Avoimien ovien päivän järjestäjät:
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, www.kvtl.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ry, www.kvps.fi
Me Itse ry, www.meitse.fi
Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry, www.kvtukitampere.fi
La Strada, http://fi-fi.facebook.com/pages/La-Strada-teatteri/138816859523563?sk=info
Tampereen seudun Näkövammaiset ry www.tsnv.fi

 
Klovni Marietta ja Nina ovat myös mukana
avoimien ovien päivässä

 

 


 
Takaisin