Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

24.4.2017
Jäsenyhdistyksemme jäsen, tervetuloa Facebook-ryhmään!
 

Olemme Tukiliitossa perustaneet yhdistystoimijoiden pyynnöstä Facebook-ryhmän, jossa Tukiliiton jäsenyhdistysten jäsenistö voi keskustella yhdistystoimintaan ja vaikuttamiseen liittyvistä asioista. Ryhmään hyväksytään jäseniksi Tukiliiton jäsenyhdistysten jäsenet ja Tukiliiton työntekijät. 

Siispä jäsenyhdistyksemme jäsen, olet lämpimästi tervetullut mukaan ryhmään! Pääset mukaan etsimällä ryhmän Facebookin hakutoiminnolla.

  • Kirjoita hakukenttään ”Tukiliiton jäsenten keskustelu yhdistystoiminnasta”, jolloin Facebookin pitäisi löytää ryhmä.
  • Paina sitten vihreällä pohjalla olevaa liity ryhmään -nappia, minkä jälkeen liittymispyyntö tulee ylläpitäjien hyväksyttäväksi.

Suora linkki ryhmään on tässä:
www.facebook.com/groups/tukiliitonjasentenkeskustelu

Toivomme, että ryhmästä kehkeytyy aktiivinen keskustelupaikka, jossa voi vaihtaa kokemuksia yhdistystoiminnan iloista ja suruista, onnistumisista ja oivalluksista. Ryhmä tarjoaa kanavan myös sote-palvelurakenneuudistusta ja muita toimintaympäristömuutoksia koskevalle keskustelulle ja kokemusten vaihdolle.

Yhdistystoimijoille perustettu Facebook-ryhmä on suljettu ryhmä. Suljettu ryhmä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi löytää tämän ryhmän Facebookista ja nähdä sen jäsenet, mutta vain jäsenet voivat nähdä ryhmässä julkaistut viestit. Ennen ryhmään hyväksymistä ylläpitäjät varmistavat tarvittaessa Tukiliiton jäsenyyden.

Ryhmän ylläpitäjinä toimivat Tukiliiton aluekoordinaattorit Jonna Suhonen ja Salla Pyykkönen. Ylläpitäjät valvovat ryhmässä käytävää keskustelua ja heillä on oikeus poistaa epäasialliset julkaisut ja julkaisujen kommentit. 

Toivottavasti tapaamme uudessa Facebook-ryhmässä! 

Jos ryhmään liittymisessä ilmenee ongelmia, otattehan yhteyttä ylläpitäjiin:

Jonna Suhonen
jonna.suhonen@kvtl.fi
050 5288 394

Salla Pyykkönen
salla.pyykkonen@kvtl.fi
050 5288 392


Tule mukaan toimintaan, liity Tukiliiton yhdistyksen jäseneksi:
www.kvtl.fi/fi/paikallinen-toiminta/jasenyhdistykset

 

 

Kuva Freepik.

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on
www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1987

 

 
Takaisin