Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

13.2.2017
Järjestöjen yhteinen sosiaaliturvaopas 2017 on ilmestynyt
 

Järjestöjen sosiaaliturvaopas 2017 on kuudentoista kansanterveys-, potilas-, vammais- ja eläkkeensaajajärjestön yhdessä kokoama opas. Tavoitteena on sosiaaliturvan hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen. Opas on tarkoitettu järjestöjen työntekijöille ohjausta ja neuvontaa varten. Oppaasta hyötyvät myös asiasta kiinnostuneet kansalaiset, ja se on sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiden käytettävissä.

Kehitysvammaisten Tukiliitto on ollut mukana tekemässä yhteistä opasta. Oppaan lähteinä on käytetty julkisia asiakirjoja sekä asiantuntijatietoa. Opastyöryhmä kiittää kaikkia oppaan työstämisessä avustaneita asiantuntijoita arvokkaasta, asiantuntevasta ja perusteellisesta työstä sekä ottaa mielellään vastaan myös palautetta oppaasta.

Opas on saatavissa vain sähköisessä muodossa. Järjestöjen sosiaaliturvaopas löytyy nettisivulta:
www.sosiaaliturvaopas.fi


Kehitysvammaisten Tukiliiton Sosiaaliturvaopas 2017

Kehitysvammaisten Tukiliiton oma Sosiaaliturvaopas on päivitetty tammikuussa 2017. Opas antaa tietoa kehitysvammaisten henkilöiden palveluista ja tukitoimista, ja auttaa hakemaan niitä. Oppaaseen on koottu asioita, jotka koskevat kehitysvammaisia lapsia ja aikuisia sekä heidän perheitään.

Oppaan on päivittänyt lakimies Tanja Salisma.

Tukiliiton Sosiaaliturvaopas 2017 ilmestyy Tukiviesti-lehden välissä helmikuussa. Netissä Tukiliiton Sosiaaliturvaopasta voi lukea osoitteessa: 
www.kvtl.fi/fi/lakineuvonta/sosiaaliturvaopas
Tukiliiton sosiaaliturvaopas 2017.


Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1974

 

 
Takaisin