Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

10.2.2017
Lahjoitetaan Late Zlatan ladulle - Down-lasten hyväksi
 

Nokialainen yrittäjä Late Zlatan on tunnettu tempauksistaan, vähän hulluistakin sellaisista. Annetaan miehen kertoa:

- No niin. Lupasin hiihtää 90 km Pirkanhiihdossa 5.3.2017, jos 300 tykkää - ja lahjoittaa 10 euroa Down-lapsille. Kiitos tuhannesti Down-lasten puolesta, Late Zlatan sanoo.

Haastetta hiihtoon tuo se, että Balkanin alueelta Suomeen muuttanut Late Zlatan ei ole koskaan aiemmin hiihtänyt. Hiihtotreenit untuvikko aloitti talven ensilumilla. Eero Holmala Häijään urheilutarvikkeesta tuli mukaan haasteeseen ja lahjoitti tulevalle karpaasille sukset.

Nyt koossa on jo 1500 euroa, mutta vielä mahtuu mukaan lahjoittajia. Kun olet lahjoittanut 10 euroa Tukiliiton tilille, voit kertoa asiasta Late Zlatanin Facebook-sivulla.

- Huuda hep kommenteissa kun olet maksanut niin tiedän suurin piirtein kun paljon on maksettu. Ja muistakaa että TE olette lahjoitajia, en minä. En hae julkisuutta, haluan vain auttaa. KIITOS!

Näin lahjoitat Down-lasten hyväksi

Kehitysvammaisten Tukiliiton lapsiperhetoiminta antaa ihmisille voimaa ja iloa ympäri vuoden. Lahjoita Down-lapsille Tukiliiton tilille FI49 1146 3007 2069 12 ja merkitse maksuun viitenumero 34034. Poliisihallituksen myöntämän rahankeräysluvan numero on POL-2014-17428. Kehitysvammaisten Tukiliitto on valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka tehtävänä on edistää kehitysvammaisten ihmisten oikeuksia ja tukea heidän yhdenvertaisuuttaan.

”Unelmoimme maailmasta, jossa Down-lapsilla on samanlaiset mahdollisuudet, kuin kaikilla muillakin. Lahjoituksesi avulla olemme taas yhden askeleen lähempänä unelman toteutumista.

Kampajasta lisätietoa:
Late Zlatanin Facebook-sivut
Late Zlatan paikallislehti Tamperelaisen jutussa.Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1972

 

   

 
Takaisin