Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

9.2.2017
Yhdistykset: Sivis kouluttaa järjestöväkeä, Jyväskylä
 

Opintokeskus Sivis kouluttaa jäsenyhteisöjensä järjestötoimijoita: koulutuksen ja muun toiminnan suunnittelijoita, toteuttajia, kehittäjiä ja johtajia, viestijöitä, järjestöaktiiveja ja vapaaehtoistoimijoita. Tulossa:

Kehittyvä yhdistys - hyvinvoivat toimijat (1 op), Jyväskylä

Koulutusillat: 29.3., 19.4. ja 10.5. klo 16 - 19
Paikka: Kansalaistoimintakeskus Matara, Matarankatu 6 A 1
Kohderyhmä: Yhdistysten kehittämisestä kiinnostuneet luottamushenkilöt ja työntekijät erityisesti yhdistyksistä ja piireistä, joissa on palkattua henkilökuntaa
 
Luottamushenkilöiden ja työntekijöiden välinen toimiva yhteistyö edistää yhdistyksessä kehittämisen ilmapiiriä ja eri osapuolten hyvinvointia. Kehittyvä yhdistys -koulutuksessa pohditaan toimijoiden erilaisia vastuita ja velvollisuuksia yhdistyksen kehittämisessä, johtamisessa sekä työnantajan toimimisessa. Koulutuksen aikana tunnistetaan sujuvan yhteistyön merkit ja käydään läpi hyviä hallinnon käytäntöjä sekä eri osapuolten roolia koko yhdistyksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

 
Koulutus koostuu kolmesta koulutusillasta, joiden teemat ovat
1) Toimiva yhteistyö,
2) Yhdistys työnantajana sekä
3) Taitava johtaminen.

Lisäksi koulutuksen aikana laaditaan kehittämistehtävä, jossa osallistujan tulee suunnitella konkreettinen kehittämisehdotus omaan yhdistykseensä. Kehittämistehtävä voi koskea esimerkiksi työnjaon, työhyvinvoinnin tai yhteistyön kehittämistä. Mikäli samasta yhdistyksestä tulee useampi osallistuja, tehtävän voi tehdä yhteistyössä.
 
Kouluttajana toimii Suomen 4H-liiton aluejohtaja, työnohjaaja, sosionomi Riitta Huhtala. Koulutus on osa Opintokeskus Siviksen ESR-rahoitteista hanketta Osaaminen ja hyvinvointi järjestötyössä.

Ilmoittaudu koulutukseen 15.3. mennessä.
Lisätiedot Riitta Tervasmäki
riitta.tervasmaki@ok-sivis.fi
puh. 040 7177020.


Ilmoittaudu koulutukseen 15.3. mennessä Sivisverkossa!

 

 

 

Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1969
 

 
Takaisin