Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

27.1.2017
Yhdistykset: Liittokokousaloitteet helmikuun loppuun mennessä
 

Tänä vuonna Tukiliiton liittokokousviikonloppu järjestetään Rovaniemellä Hotelli Pohjanhovissa. Yhdistystoimijoiden yhteinen tapaaminen alkaa jo perjantai-iltana iltapäiväseminaarilla ja heti tämän jälkeen on yhteinen illallinen.

Liittokokouksessa on vuosittaisten sääntömääräisten asioiden lisäksi ainakin puheenjohtajan valinta seuraavalle toimikaudelle. Myös yhdistysten tekemillä aloitteilla on tärkeä osa liittokokouksessa. Aloitteet toimitetaan kansalaistoiminnan päällikkö Lea Vaittille sähköpostitse lea.vaitti@kvtl.fi helmikuun loppuun mennessä. Liittohallituksen kokouskutsu yhdistyksille lähtee helmikuun toisella viikolla.

 

Perjantai 19.5.2017

klo 16 - 17 Tervetulokahvit 

klo 17 - 19 Iltapäiväseminaari. Alustajana mm. yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä aiheesta ”Vammaisten kokema syrjintä – yhdenvertaisuuslaki apuna”.

klo 19.30 Illallinen ravintolasalissa. Juhlistamme Kehitysvammaisten Palvelusäätiön 25-vuotisjuhlavuotta ja KVPS Tukena Oy:n perustamisen 10-vuotisjuhlavuotta.

 

Lauantai 20.5.2017

klo 9 ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastaminen

klo 10 - 12 liittokokous

klo 12 lounasbuffet

klo 13 - 16 liittokokous jatkuu

Perjantain iltapäiväseminaari ja illallinen ovat liittokokousosallistujille maksuttomia. Liittokokouksen osallistumismaksu on 30 euroa. Matkakuluja emme tänä vuonna korvaa, koska osallistumismaksu on varsin edullinen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen
http://www.kvtl.fi/fi/tukiliitto/liittokokous

 

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on 
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1950

   

 
Takaisin