Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

9.1.2017
Testamentti-ilta Tukiliitossa ke 25.1.2017 klo 18 - 20
 

Tervetuloa testamentti-iltaan keskiviikkona 25.1.2017 klo 18 - 20 Tulppaanitalolla Tampereella, Pinninkatu 51.

Asianajaja, varatuomari Mika Miesmäki (Asianajotoimisto Facta Oy, entinen Asianajotoimisto Lehtinen, Sinivaara & Syrjänen) kertoo testamentin laatimisesta ja perintöoikeudesta. Luennon jälkeen on aikaa kysymyksille. Tilaisuus on kaikille avoin. Kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestää Kehitysvammaisten Tukiliitto ry ja Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry. Tukiliitosta paikalla ovat  Risto Burman, Sirkka Sivula ja Riikka Manninen sekä Tampereen yhdistyksestä Päivi Kaltio.

 

 


 

Tukiliiton nettisivulta löytyy tietoa testamentista ja perintöoikeudesta

Nettisivullemme www.kvtl.fi/fi/osallistu-ja-tue/tue-toimintaamme/testamenttilahjoitus/ on koottu tietoja testamentin tekemisestä sekä erityiskysymyksistä, kun kyseessä on henkilö, jolla on kehitysvamma tai vastaava tuen tarve. Tekstit on kirjoittanut ja koonnut Tukiliiton johtava lakimies Sirkka Sivula.

Perintöoikeuteen ja testamenttiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä yhteistyökumppaniimme Asianajotoimisto Facta Oy
www.kvtl.fi/fi/osallistu-ja-tue/tue-toimintaamme/testamenttilahjoitus/asiantuntijat-apunasi/
 

Tukiviestissä kerrottiin Pärnäsen perheen testamenttilahjoituksesta, jolla on saatu paljon hyvää aikaan Keski-Suomen alueella. Löydät jutun tästä
Tukiviesti 5/2016.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Riikka Manninen, Tukiliitto
riikka.manninen@kvtl.fi
tai puhelin 040 6374 968


Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1937

 
   

 
Takaisin