Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

22.11.2016
Kynnys ja Sexpo: Avusta ja ohjaa seksissä turvallisesti -opas
 

Kynnys ry ja Sexpo-säätiö julkaisevat 22.11.2016 yhdessä oppaan Avusta ja ohjaa seksissä turvallisesti. Opas on tarkoitettu vammaistyöhön, henkilökohtaisille avustajille sekä avun käyttäjille. Siinä käsitellään seksissä avustamisen käytäntöjä, menetelmiä ja etiikkaa.

Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen pitää avustettua seksiä merkittävänä vammaisten ihmisten elämänlaatua parantavana tekijänä:
- Tarjoamalla oikeanlaista apua voidaan parantaa elämänlaatua ja hyvinvointia huomattavasti.

Julkaisutilaisuudessa keskustellaan vammaisten ihmisten seksuaalisen hyvinvoinnin edistämisestä asiantuntijaraadin alustamana. Luvassa on myös Raisa Härpiön tanssiesitys ja katsaus Keltaisen ruusun ja Sexpon tekemään seksivälineoppaaseen, jota saa Keltaisen Ruusun myymälästä (Malminrinne 2 - 4, Helsinki).

 

Lisätietoja:

Tanja Roth
Kynnys ry/Samat-hanke
040 940 1976
tanja.roth@samat.kynnys.fi

Tommi Paalanen
Sexpo-säätiö
050 469 2937
tommi.paalanen@sexpo.fi

Sexpo on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö. Koulutamme seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia sekä ylläpidämme seksuaalineuvontaa, johon tulee tuhansia yhteydenottoja vuosittain. Pyrimme siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Edistämme seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakennamme avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Kannatamme moniarvoista yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa.


Sexpon ja Kynnyksen julkaisema opas seksissä avustamisesta.


Sexpon ja Keltaisen ruusun julkaisema opas seksivälineistä.

 

Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on:
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1897

 

 
Takaisin