Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

8.11.2016
Tukiliitto antoi lausuntonsa sote-uudistuksesta
 

Kehitysvammaisten Tukiliitto on antanut lausuntonsa hallituksen esitysluonnoksesta maakuntauudistukseksi ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisen uudistamiseksi.

Tukiliiton mielestä sote-uudistus on tarpeellinen ja uudistus voi parantaa palvelujen yhdenvertaista saatavuutta. Tukiliitto näkee riskinä, että kustannussäästöjen tavoittelu voi johtaa asiakkaiden oikeuksien polkemiseen sosiaalipalveluissa ja asiakasmaksujen korotuksiin. Uudistus ei myöskään riittävällä tavalla turvaa maakunnan asukkaiden osallistumisoikeutta. 

Lausunto löytyy kokonaisuudessaan sivulta, jonne on koottu liiton kannanottoja ja lausuntoja:
www.kvtl.fi/fi/tukiliitto/tukiliiton-lausunnot-ja-kannanotot 

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistuksen tavoitteena on kaventaa ihmisten hyvinvointi- ja terveyseroja, parantaa palvelujen yhdenvertaisuutta ja saatavuutta sekä hillitä kustannuksia. Samanaikaisesti Suomessa toteutetaan maakuntarakenteen kokonaisuudistus.

Laadimme kannanottoja asioissa, joissa pitää vaikuttaa ja teemme lausuntoja viranomaisille esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa.

Kehitysvammaisten Tukiliiton lausunto hallituksen esitysluonnoksesta maakuntauudistukseksi ja  sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämiseksi 8.11.2016 Lue tästä

Kehitysvammaisten Tukiliiton lausunto esitysluonnoksesta laiksi sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamiseksi 8.11.2016 Lue tästä

 

 
Tämän ajankohtaista-uutisen pysyvä osoite on:
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1893

 

 
Takaisin