Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

9.9.2016
Tukiliitto ja Myö Hostel yhteistyöhön
 

Tukiliitto on tehnyt yhteistyösopimuksen Myö Hostellin kanssa, joka kerää Mesenaatti.me -joukkorahoituspalvelun kautta rahoitusta hostellin perustamiseen Helsinkiin.

Yhteistyö koskee Myö Hostellin markkinointia ja Mesenaatti.me -joukkorahoituspalvelun kautta ostettavaa majoituslahjaa "Lahjoita Helsingin loma erityislapselle". Mesenaatti.me -sivulla voi ostaa lahjaksi hostellimajoituksen perheelle, jossa on erityistarpeinen lapsi. Tukiliitto valitsee perheet, jotka saavat majoituksen ja huvittelupaketin Helsinkiin.

Myö Hostel saa käyttää Tukiliiton nimeä ja logoa kertoessaan tukijoistaan, koska haluamme edistää kehitysvammaisten ihmisten työllistymistä ja saamme valita perheet Tukiliiton piiristä hostellimajoitukseen. Tukiliitto ei rahoita Myö Hostellia millään tavalla, kyse on vain markkinointiyhteistyöstä ja perheiden valitsemisesta majoituslahjoituksiin.

Myö Hostellin perustajajäseniä ovat matkailusta innostuneet sosionomit Jenny Närhinen ja Maiju Sundvall. Ystävänblogissa Jenny kertoo mistä kaikki sai alkunsa.

 

 

 


Tämän ajankohtaiuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1855


 
Tilaa Tukiliiton uutiskirje, ajankohtaisia kehitysvamma-alan uutisia.
Lähetä viesti "Tilaan uutiskirjeen" osoitteeseen
kvtl@kvtl.fi
 

 
Takaisin