Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

27.3.2017
Pieni ele -keräys on osa Suomi 100 -ohjelmaa: Yhdessä jo 110 vuotta
 

Kuntavaalit ja sen myötä Pieni ele -keräys lähestyy

110-vuotisjuhlavuottaan viettävä Pieni ele -keräys on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Suomi 100 -ohjelman teemana on ”Yhdessä”, ja sehän sopii Pieneen eleeseen kuin nakutettu. Keräys on yhteistyötä monella tasolla. Keskusliitot yhdessä ja paikallisyhdistykset yhdessä. Tukiliiton yhdistykset ovat mukana isolla joukolla ympäri Suomen.

Synttäreitä juhlistetaan muun muassa omilla uutisvideoilla, joiden uutisankkurina toimii Ylen Marjukka Havumäki. Keräysuutisia julkaistaan somessa vuoden alusta kevään vaaleihin asti. Uutispätkät löytyvät tästä:
www.youtube.com/user/pieniele

Uutisvideoiden lisäksi Pienen eleen juhlavuosi sisältää muutakin spesiaalia. Juhlat huipentuvat kuntavaalien lipaskeräykseen, jolloin ollaan tuhansien ihmisten voimalla talkootöissä. Synttärien kunniaksi avataan myös ihan omanlainen verkkokauppa: verkkolahjoitus.pieniele.fi

Tällä hetkellä kunnissa jaetaan keräysvuoroja kuntavaalien äänestyspaikoille ja keräysmateriaalit ovat jo matkanneet kuntiin. Tässä videonpätkä kuntavaalien keräysmateriaalista: https://youtu.be/k4LIQV8qZn0 Kannattaa hyödyntää kaikki tarjolla oleva keräysmateriaali ja kertoa selkeästi, mistä keräyksessä on kyse, niin sen suuremmaksi keräystuotto kasvaa. Kuntavastaavat ovat tilanneet materiaalin kutakin kuntaa varten, ja jos jotakin puuttuu, voi ottaa yhteyttä Pieni ele -keräystoimistoon.

Tekin voitte erittäin mielellään osaltanne luoda keräystunnelmaa somettamalla ahkerasti. Esimerkiksi oman kunnan / kylän FB-ryhmässä voi kertoa keräyksestä ja siitä mihin yhdistyksenne käyttää tuottonsa, muistuttaa ottamaan käteistä äänestyspaikalle, värvätä yhdistykselle lipaskerääjiä jne. Mitä useammin ihmiset törmäävät keräykseen, sitä parempi tuotto.

Jos vain suinkin ehditte, kuvatkaa tunnelmia keräyspaikoilla ja jo keräykseen valmistautuessa. Ja jos laitatte päivityksiänne tiedoksi Pienen eleen keräystoimistoon, jaetaan niitä tosi mieluusti.

Keräys sosiaalisessa mediassa, seuraa tunnistetta
#PieniEle110v

Twitter @PieniEle

Facebook.com/pieniele

 

Tsemppiä kaikille Tukiliiton vapaaehtoisille lipasvahdeille! Tehdään yhdessä juhlavuoden kunniaksi kaikkien aikojen keräystulos.

 

Lisätietoja
Riikka Manninen
Varainhankinnan koordinaattori, Tukiliitto ry
040 6374 968
riikka.manninen@kvtl.fi


Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1851
 

 
Takaisin