Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

6.9.2016
Pieni ele -keräys on osa Suomi 100 -ohjelmaa: Yhdessä jo 110 vuotta
 

Ensi vuonna itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta, mutta Pieni ele -keräys täyttää jo 110. Pieni ele on siis todellinen suomalaisen lähimmäisenrakkauden instituutio, vanhempi kuin Suomi itse.

Pieni ele -keräys on hyväksytty osaksi Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Suomi 100 -ohjelman teemana on ”Yhdessä”, ja sehän sopii Pieneen eleeseen kuin nakutettuna. Keräyksemme on yhteistyötä monella tasolla. Keskusliitot yhdessä, paikallisyhdistykset yhdessä. Myös kehitysvammaisten tukiyhdistykset ovat mukana.

Pieni ele -keräystoimikunnan puheenjohtaja Kimmo Juutilainen pohti taannoin, ettei tämmöisen keräyksen pitäisi olla lainkaan mahdollista. Mittakaava on todella suuri talkoovoimin toteutettavaksi: liki 300 kuntaa, pari tuhatta yhdistystä, toistakymmentä tuhatta vapaaehtoista, miljoonaluokan tuotto. Eihän tämän pitäisi voida onnistua!

Hetken tuumittuaan Kimmo kuitenkin totesi, että syy mahdottoman mahdollistumiseen taitaa olla juuri se, että hommaa on treenattu 110 vuotta. Kokemusta on!

Pienen eleen juhlavuosi huipentuu jo huhtikuussa, kun järjestämme lipaskeräyksen kuntavaalien äänestyspaikoilla.

Sadat vammais- ja terveystyön yhdistykset ovat jo ilmoittautuneet tuleviin kunta- ja presidentinvaalien keräyksiin. Tukiliiton yhdistykset ovat erittäin tervetulleita mukaan joukkueeseen! Tehdään lisää ihmeitä! Yhdessä.

Yhdistysten ilmoittautuminen vuosien 2017 ja 2018 Pieni ele -keräyksiin jatkuu 25.9.2016 asti. Netti-ilmoittautuminen
http://bit.ly/PE2017
.

Lisätietoja Pieni ele -keräyksestä antaa projektipäällikkö Elina Ranta
elina.ranta@pieniele.fi
puhelin 0400 887114


Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1851
 

 
Takaisin