Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

24.8.2017
Syksyn 2017 Auta ja näy! -heijastinkampanja käynnistyy
 

Viime syksyn ensimmäinen Auta ja näy! -heijastinkampanja meni upeasti. Nyt se käynnistyy jälleen. Mukaan voivat lähteä koululuokat, vanhempainyhdistykset, päiväkotiryhmät ja urheilujoukkueet.

Tukiliitto tarjoaa mm. kouluille mahdollisuutta olla mukana rakentamassa kaikkien yhteistä maailmaa Auta ja näy! -heijastinkampanjan kautta. Koululuokat voivat leirikoulu- tai luokkaretkikassan kartuttamisella tehdä hyvää ja oppia uutta. Auta ja näy! -kampanjaan osallistuminen voi olla vaikka osa yhteiskuntaopin opetusta kouluissa. Myös päiväkotiryhmät, vanhempainyhdistykset ja urheilujoukkueet voivat osallistua heijastinmyyntiin.

Ryhmät myyvät Tukiliiton hienoja heijastimia, jolloin retkikassa kertyy ja samalla he tukevat Tukiliiton lapsiperhetoimintaa.

Heijastimet pohjautuvat kehitysvammaisten taiteilijoiden taideteoksiin.

Tutustukaa materiaaliin ja lähtekää mukaan. Kertokaa heijastinmyynnistä myös eteenpäin oman lapsen tai lähipiirin koululle, vanhempainyhdistykselle, päiväkotiryhmälle tai urheilujoukkueelle.
Lue lisää linkistä: http://www.kvtl.fi/fi/osallistu-ja-tue/varainhankintaa-koululuokille/

Somesta (Facebook, Twitter ja Instagram) löytyy myös tietoa, jota saa jakaa eteenpäin. Myös nettisivun linkkiä voi jakaa eteenpäin sähköpostitse.

Auta ja näy! -kampanja on oiva tapa kerätä varoja ryhmällenne tekemällä hyviä tekoja ja oppien uutta.

 

Lisätietoja:

Riikka Manninen
Varainhankinnan koordinaattori
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry
Pinninkatu 51, 33100 TAMPERE

puhelin 040 6374 968
riikka.manninen@kvtl.fi

@riikka_manninen

 

 

 

 
Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on 
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1845
 

 
Takaisin