Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

1.9.2016
Auta ja näy! -heijastinkampanja
 

Syksy saapuu ja sen myötä pimeys lisääntyy. Jokainen tarvitsee heijastimen näkyäkseen liikenteessä. Sen takia kannattaa osallistua Auta ja näy! -kampanjaan ja kertoa siitä eteenpäin oman lapsen tai lähipiirin koululle.

Vanhempainillat käynnistyvät ensi viikolla, jolloin mahdollisesta luokan varainhankinnasta varmasti keskustellaan. Auta ja näy! -kampanja on oiva tapa kerätä varoja luokalle tekemällä hyviä tekoja ja oppien uutta.


Kampanja koululuokille

Tukiliitto tarjoaa kouluille mahdollisuutta olla mukana rakentamassa kaikkien yhteistä maailmaa Auta ja näy! -heijastinkampanjan kautta. Koululuokat voivat leirikoulu- tai luokkaretkikassan kartuttamisella tehdä hyvää ja oppia uutta. Auta ja näy! -kampanjaan osallistuminen voi olla vaikka osa yhteiskuntaopin opetusta kouluissa.

Luokat myyvät Tukiliiton hienoja heijastimia, jolloin luokan retkikassa kertyy ja samalla he tukevat Tukiliiton lapsiperhetoimintaa. Heijastimet pohjautuvat kehitysvammaisten taiteilijoiden taideteoksiin. Lue lisää linkistä:
http://www.kvtl.fi/fi/osallistu-ja-tue/varainhankintaa-koululuokille/

Somesta (Facebook, Twitter ja Instagram) löytyy myös tietoa, jota saa jakaa eteenpäin. Myös nettisivun linkkiä voi jakaa eteenpäin sähköpostitse.

 

Lisätietoja:

Riikka Manninen
Varainhankinnan koordinaattori
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry
Pinninkatu 51, 33100 TAMPERE

puhelin 040 6374 968
riikka.manninen@kvtl.fi

@riikka_manninen

 
Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on 
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1845
 

 
Takaisin