Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

25.1.2017
Yhteislaulu- ja tanssi-ilta perheiden hyväksi 4.2.2017, Imatra
 

Yhteislaulu- ja tanssi-ilta
lauantaina 4.2.2017 Imatralla


Kunnioittaakseen Kaija ja Tapio Sunin kotiseudullaan tekemää elämäntyötä, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö järjestää yhdessä Imatran Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n ja Poutapilven Palvelukodin kanssa Yhteislaulu- ja tanssi-illan lauantaina 4.2. klo 17 - 22 Vuoksenniskan Työväentalo Töllillä (Torikatu 7, Imatra). Ohjelmassa on kaikille tuttuja yhteislauluja ja perinteiset tanssit. Esilaulajana tilaisuudessa toimii Jouko ”Keorke” Junnonen. Tanssimusiikista vastaavat Saska Helmikallio ja hänen orkesterinsa.

Tilaisuuden tuotoilla tuetaan Anna hetki perheelle -keräystä ja Imatran Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n toimintaa. Tilaisuus on ikärajaton. Pääsylipun hinta on 20 euroa/kpl. Lippuja voi varata ennakkoon sähköpostila osoitteesta
tanja.siitonen@kvps.fi


Anna hetki perheelle -keräys
Valtakunnallisella Anna hetki perheelle -keräyksellä keräämme varoja Tapio ja Kaija Sunin muistorahastolle. Poliisihallituksen myöntämä keräyslupa on voimassa 1.8.2016 - 31.7.2017 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Keräyksen suojelijoina toimivat Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho. Lue lisää Anna hetki perheelle -keräyksestä sivulta www.hetkiperheelle.fi

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen, Kehitysvammaisten Tukiliiton vuonna 1992 perustama valtakunnallinen palveluiden kehittäjä ja tuottaja. Säätiö kehittää yksilöllisiä ratkaisuja ja laadukkaita palvelumalleja erityisiä tarpeita omaavien ihmisten ja heidän läheistensä tueksi.
www.kvps.fi

Tapio ja Kaija Sunin muistorahasto
Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallinnoima Tapio ja Kaija Sunin muistorahasto jatkaa Sunien arvokasta elämäntyötä kehitysvammaista perheenjäsentä kotona hoitavien perheiden hyväksi. Muistorahastosta jaetaan perheille avustuksia, joiden tarkoituksena on tukea vanhempien ja omaishoitajien jaksamista sekä kodeissa annettavaa hoivaa ja huolenpitoa. Avustuksia myönnetään perheiden yhteiseen lomaan, vapaaseen ja virkistykseen kotimaassa. Rahastosta jaettiin avustuksia ensimmäisen kerran keväällä 2015.

Lisätietoja

Tanja Siitonen, projektisihteeri
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö
Pinninkatu 51, 33100 Tampere
puh. 0207 713 524
tanja.siitonen@kvps.fi
www.hetkiperheelle.fi
www.kvps.fi


 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1833

 

 
Takaisin