Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

12.12.2016
Erityisen äiti, monologi kehitysvammaisen lapsen äitiydestä 16.12.2016, Jyväskylä
 

MITÄ? Kehitysvammaisten lasten vanhemmille suunnattu esitys, sekä pöhinää ja vertaistukea erityisyydestä
MILLOIN? 16.12.2016 klo 18 alkaen
MISSÄ? Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6, 40100 JKL)

TERVETULOA ILMAISEEN KEHITYSVAMMAISUUTTA KÄSITTELEVÄÄN TAPAHTUMAAN VETURITALLEILLE!

Tapahtumassa Annu Sankilampi esittää Erityisen äiti -esityksensä: "Erityisen äiti on näyttelijä Annu Sankilammen omakohtainen esitys kehitysvammaisen lapsen äitiydestä 15 vuoden ajalta. Esityksessä risteää välähdyksenomaisesti nykyhetki ja päiväkirjamerkinnät äitiyden alkumetreiltä."
http://www.teatterikone.fi/naytelmat/erityisen-aiti/

Katja Korpela kirjoittaa monologista Ystävänblogissa: "...toivoisin jokaisen vammaisten kanssa työskentelevän tai heidän asioistaan päättävän virkamiehen näkevän esityksen".


Ote näytelmän tekstistä:
“Vaikea uskoa, että tämä on se sama poika kenen kanssa tappelin tänään. Kenen päällä istuin ja pitelin käsistä, ettei hän pääse vahingoittamaan minua. Me tässä sohvalla. Minä ja poikani. En haluaisi olla missään muualla.”

 

Esityksen jälkeen on mahdollisuus tutustua Best Buddies -kaveritoimintaan ja lapsiperheiden MAHTI-sopeutumisvalmennukseen. Tarjolla Kehitysvammaisten Tukiliiton julkaisuja -tule hakemaan oma materiaalikassi!

Tapahtuma alkaa 18 ja se on maksuton. Saavuthan ajoissa paikalle, ovet aukeavat 17.45. Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Teatterikoneen, Veturitallien, Perheopas.fi:n, Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tuki ry:n sekä Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n kanssa.

TULE, KOE JA KOHTAA!

Huomioithan, että esitys ei ole suunnattu lapsille. Sitovat ilmoittautumiset 11.12.2016 mennessä osoitteeseen iltaveturitalleilla@gmail.com. Paikkoja rajoitetusti!

Kesto: n. 45 min.Kuvat Matti Partanen

Ote näytelmän tekstistä:
Päiväkirja 19.1.2001: “Eilen minulle syntyi pieni poika. Hän painoi syntyessään 3440 grammaa. Kuten elämässä muutenkin, ei nytkään mennyt mikään niin kuin olin ajatellut. Pikkuinen on nyt teho-osastolla tarkkailtavana. En ehtinyt nähdä lasta ollenkaan. Onneksi pieni rääkäisi tai paremminkin nyyhkäisi ennen kun se vietiin, kuulin sentään äänen. Kun lapsi vietiin heti pois en ehtinyt tajuta että olen tuon pienen pojan äiti.”

Lisätietoja Teatterikoneen sivulla
http://www.teatterikone.fi/naytelmat/erityisen-aiti/

Esityksen voi myös tilata. Tiedustelut ja lisätiedot:
Annu Sankilampi
annu@teatterikone.fi
puhelin 0400 668 187

 

Tämän ajankohtaista-uutisen osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1820

 

 
Takaisin