Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

17.4.2017
Ensitietokurssi oululaisille perheille 6.5.2017
 

Kehitysvammaisten Tukiliitto ei toistaiseksi järjestä ensitietokursseja. Olemme kuitenkin mukana yhteistyössä järjestämässä Ouluun ensitietokurssia 6.5.2017 yhdessä Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa. Koska kurssi on sairaanhoitopiirin ja Oulun kaupungin järjestämä, se on tarkoitettu vain oululaisille perheille.

Ensitietokurssit ovat sopeutumisvalmennusta perheille, joiden lapsella on todettu kehitysvamma, kehitysviivettä tai oppimisvaikeutta.

Sopeutumisvalmennusta toukokuussa

Tieto lapsen vammaisuudesta muuttaa koko perheen elämän. Muiden samassa tilanteessa olevien perheiden tapaaminen ja tieto kehitysvammaisuudesta, varhaiskuntoutuksesta sekä palveluista auttavat arjessa. Tämä kurssi tarjoaa sopeutumisvalmennusta oululaisille perheille, joiden lapsella on todettu kehitysvamma, kehitysviivettä tai oppimisvaikeutta.

Kurssille toivotaan perheitä, joissa lapsen diagnoosi on saatu hiljattain. Erityisesti kurssi on tarkoitettu perheille, jossa lapsi on saanut diagnoosin leikki-iässä. Kehitysvammaisen lapsen sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Kurssille otetaan kuusi perhettä.

Oulun kaupunki yhteistyökumppaneineen järjestää maksuttoman
sopeutumisvalmennuskurssin lauantaina 6.5.2017 klo 9 - 16.

Paikka: Kuukkelin päiväkoti, Hippiäiskuja 3, 90420 Oulu.
Lasten ohjelmasta vastaavat kolme lastenohjaajaa ja opiskelijaryhmä.

Lisätietoa Oulun ensitietopäivästä löydät täältä.

Hae Oulun ensitietokurssille 21.4. mennessä sähköisellä lomakkeella. (Ilmoittautumiset Kehitysvammaisten Tukiliiton www-sivuilla: Kurssit ja koulutukset > kurssi ja lomatarjonta > ensitietokurssit)

Lisätiedot: Maarit Niva, puh. 050 592 2021 

 

Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1807

 

 
Takaisin