Takaisin etusivulle » A- A A+ Sivukartta

Ajankohtaista

21.4.2016
Aula-työkoti mukana Job Shadow Day -tempauksessa 27.4.2016
 

Monen ihmisen kyvyt jäävät elämäntilanteen, sairauden tai vamman varjoon.

Job Shadow Day 27.4.2016 on päivä, jolloin kyvyt ovat rajoitteita tärkeämmät. Työnvarjostuksen päivä antaa mahdollisuuden kaikille valmennettaville päästä tutustumaan työelämään. Päivä on myös hyvä tapa tuoda kehitysvammaisten henkilöiden osaamista ja kykyjä näkyväksi.

Lue lisää Job Shadow Day -tempauksesta
Vatesin sivulta.


Kehitysvammaiset näyttävät taitojaan

Aula-työkodin kehitysvammaiset valmennettavat näyttävät omia vahvuuksiaan erilaisissa työtehtävissä ja- paikoissa. Aula-työkodin työhönvalmentajat ovat etsineet kullekin sopivan paikan ja tukevat koko Job Shadow Dayn ajan valmennettaviaan.

Monella Aula-työkodin valmennettavalla on jo kokemuksia työskentelystä tavallisilla työpaikoilla, kuten Rosa Hyvösellä, joka on päässyt Kehitysvammaliiton Haluan oikeita töitä -kampanjan keulahahmoksi.

Varjostuspäivän kohteet ovat monipuolisia autonvuokrausliikkeen arjesta SPR:n järjestötyöhön.


Aula-työkoti

Aula-työkoti tarjoaa Helsingin Eirassa työhönvalmennusta ja tuettua työtä, palveluihin kuuluu myös asumispalveluita, kuten Aulan Avainrinki. Avainrinki on verkostoasumista ihan tavallisissa vuokra-asunnoissa.  Monet tuntevat Aula-työkodin omasta leipomosta, joka on tuotteillaan ja palvelullaan hurmannut monet kävijänsä.

 

 


Aula-työkodin valmennettava Rosa Hyvönen on jo kokeillut työtä tavallisella työpaikalla. Kuva Pekka Elomaa, Kehitysvammaliitto.
Tämän ajankohtaisuutisen pysyvä osoite on
http://www.kvtl.fi/fi/ajankohtaista/lisaa-ajankohtaisia/?nid=1770
 

 
Takaisin